Filmas apie A.Sabonį išrinktas geriausiu metų dokumentiniu filmu | Kas vyksta Kaune

Filmas apie A.Sabonį išrinktas geriausiu metų dokumentiniu filmu

Organizatorių nuotr.

Dokumentinė kino juosta „Arvydas Sabonis 11. Visa galva aukščiau“ triumfavo KINFO apdovanojimuose buvo pripažinta geriausiu metų dokumentiniu filmu. Apdovanojimas buvo įteiktas filmo režisieriui ir idėjos autoriui Rimvydui Čekavičiui.

Geriausio dokumentinio filmo nominacijoje kino juosta apie krepšinio milžiną nurungė filmus „Nematomas frontas“ bei „Trispalvis“.

Sostinėje vykusiame renginyje ant scenos atsiimti apdovanojimo žengė filmo režisierius R.Čekavičius, kuris nepraleido progos padėkoti ir pagrindiniam filmo herojui A.Saboniui.

„Po filmo premjeros priėjau prie Arvydo ir paklausiau: tai kaip filmas? Jo atsakymas buvo – neblogas. Pamaniau, jei jau Arvydui neblogas, tai gal tikrai gerai? Smagu, kad filmas patiko ir kitiems. Labai norėčiau padėkoti Arvydui, taip pat visai komandai, kuri prisidėjo ir, žinoma, visiems, kurie balsavo už šį filmą“, – atsiimdamas apdovanojimą kalbėjo R.Čekavičius.

Gruodžio 19 dieną Lietuvos kino teatruose pasirodęs filmas jau spėjo sumušti rekordus. Filmas apie krepšinio žvaigždę jau dabar yra geriausiai Lietuvos kino istorijoje startavęs dokumentinis filmas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA