Duris atvėrė pirmasis Lietuvoje greito maisto restoranas – blyninė | Kas vyksta Kaune

Duris atvėrė pirmasis Lietuvoje greito maisto restoranas – blyninė

R.Tenio nuotr.

Ar neatsibodo pietų metu vaišintis picomis ar mėsainiais? Skubantiems kauniečiams – naujas pasiūlymas. Nebrangūs, skanūs ir įvairūs blynai išalkusiųjų laukia pačiame centre naujai atsidariusioje blyninėje „Blynčius“.

Greito maisto blyninė „Blynčius“ įsikūrė pačioje miesto širdyje – Laisvės alėjoje 56. Ideali vieta, norintiems skaniai, greit ir nebrangiai pavalgyti. Blyninėje galima rasti ne tik įvairiausių rūšių blynų, bet ir keturių rūšių dienos sriubos bei skanios kavos.

„Pas mus yra šiek tiek įdomesnis maistas nei picos ar biurgeriai. Čia žmonės gali ateiti ir paragauti kažko naujo. Savo klientams siūlome įvairiausių blynų. Ir tai ne šiaip miltiniai blynai, kuriuos valgo namuose. Apie 80 proc. mūsų siūlomų blynų yra su mėsos įdaru, o likę saldūs. Taip pat esame išskirtiniai tuo, jog kiekvieną dieną pas mus verdamos net keturios dienos sriubos, tad kiekvienas gali pasirinkti tai, kas labiausiai patinka“, – kalbėjo greito maisto restorano – blyninės „Blynčius“ vadovas Martynas Bauševičius.

Blyninė dirba vos kelias savaites, tačiau kauniečiai jau spėjo pamėgti šią vietą. Vadovo M. Bauševičiaus teigimu, per pietus žmonių būna tikrai daug, tad ne visiems užtenka vietų prie staliukų. Visgi, nors pietaujančių žmonių netrūksta, laukti ilgai taip pat nereikia. Blynų meistrai norimus blynus iškepa vos per kelias minutes, tad tai puikiai tinka nuolatos skubantiems kauniečiams.

Dar vienas patogumas tas, jog visą maistą galima išsinešti. Nesvarbu, ar vienu blyneliu norite pasivaišinti, ar kompleksais, nes darbuotojai visą maistą gali paruošti, jog būtų patogu valgyti ne blyninėje. Čia taip pat ruošiama kava, kuria lankytojai gali mėgautis ne tik greito maisto restorane, bet taip pat ir žygiuojant Laisvės alėja, nes kava, kaip ir blynai, gali būti ruošiami ir išsinešimui.

Stebins naujovėmis ir nuolaidomis

Šiuo metu naujai atsidariusi blyninė siūlo paragauti skaniausių blynų už prieinamą kainą. Taikomos nuolaidos kompleksams, į kuriuos įeina blynas, dienos sriuba ir gėrimas. M. Bauševičius tikina, jog pirkti kompleksą tikrai apsimoka, nes kitose maitinimo vietose gėrimas būna neįskaičiuotas, tad pietų kaina gerokai išauga. Be to, darbo dienomis studentai iki 11 valandos gali mėgautis kava už pusę kainos.

„Blynčiuje“ žadama stebinti lankytojus vis naujais ir dar neragautais blynais. Kas dvi – tris savaites darbuotojai siūlys paragauti vis naujų blynų, kurių nėra meniu. Taip lankytojai galės pamėgti ne tik nuolatinius blynus, bet ir vis paraugti kažko naujo.

Savaitgalį – dėmesys vaikams

Savaitgaliais greito maisto restoranas – blyninė skirs ypatingą dėmesį vaikams. Blyninės personažas „Blynčius“ šeštadieniais ir sekmadieniais tam tikromis valandomis bendraus su mažiausiais lankytojais.

Mažieji blynų mėgėjai kartu su „Blynčiumi“ žais žaidimus, pieš ar radaus skaniuosius blynelius. Blyninės personažas taip pat dalins balionus ir skleis gerą nuotaiką ne tik vaikams, bet ir pro šalį einantiems kauniečiams.

Greito maisto restoranas – blyninė „Blynčius“ laukia lankytojų darbo dienomis 9-19 valandomis, o savaitgaliais 10-18 valandomis, Laisvės alėjoje 56. Nepaeikite pro šalį ir atraskite savo mėgstamiausius blynus, sriubas ar kavas. Pavalgykite skaniai, sočiai ir kitaip, nei esate įpratę.

Daugiau informacijos apie blyninę gali rasti „Blynčiaus“ „Facebook“ puslapyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA