P.Gražulis: kovojant už vertybes Kaunas yra pavyzdys vilniečiams | Kas vyksta Kaune

P.Gražulis: kovojant už vertybes Kaunas yra pavyzdys vilniečiams

Archyvo/ R. Tenio nuotr.

Prieš gėjus kovojantis Seimo narys Petras Gražulis padėkojo kauniečiams, kad šie sugeba pakovoti už savo teises. Politikas viešai išsakė padėką kauniečiam po to, kai „Žalgirio“ arenoje buvo nušvilptas gėjų lygos vadovas.

Lietuvos gėjų lygos vadovas Vladimiras Simonko, pasirodęs ir pakvietęs būti tolerantiškus per „M.A.M.A. 2014“ apdovanojimus Kauno „Žalgirio“ arenoje, sukėlė itin audringą žiūrovų reakciją: kauniečiai adresavo jam audringus nepasitenkinimo šūksnius ir kurtinantį švilpimą.

„Džiaugiuosi drąsiais kauniečiais, kurie neliko abejingi ir vos tik užlipus V. Simonko didžioji dalis susirinkusių klausytojų pakilo nuo kėdžių ir rodė netradicinės seksualinės orientacijos atstovui žemyn nuleistus nykščius“, – sakė Seimo narys P. Gražulis.

Pasak politiko, Lietuvos gėjų lygai nėra nieko šventa, jie jau viešai paskelbė, jog ketina savo simboliais paversti Darių ir Girėną, taip išniekindami šiuos didvyrius. Kauniečiai parodė, jog su blogiu reikia kovoti ir toleruoti jo negalima.

„Nuoširdžiai dėkoju kauniečiams už pilietiškumą ir tikiuosi, jog vilniečiai seks kauniečių pavyzdžiu“, – kalbėjo politikas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA