Skaitytojas: informuokite duobių meistrą, kad užtaisytų prieš rinkimus | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas: informuokite duobių meistrą, kad užtaisytų prieš rinkimus

Skaitytojų nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai nuolat praneša informaciją iš miesto ir jo gatvių. Susidurdami su įvairiausiais klausimais jie ne tik persiunčia informaciją, bet ir užfiksuoja vaizdinės medžiagos.

Šeštadienį į redakciją kreipėsi skaitytojas Rimgaudas, sunerimęs, kad Baltijos gatvėje Šilainiuose atsivėrė pakankamai pavojinga duobė, kurios gylis siekia 10 cm.

Skaitytojas pageidauja, kad apie šią ties Baltijos g. 89-uoju namu atsivėrusią duobę, kaip jis pats rašo, informuotume Kauno duobių meistrą, kad šis atkreiptų dėmesį ir ją užtaisytų artėjant rinkimams.

Primename, kad apie įvairias problemas gyventojai gali pranešti nemokamu numeriu 8 800 00 111. Dispečeriai laukia skambučių apie gatvėse ar kitose viešose erdvėse atsivėrusias avarines duobes, nuverstus kelio ženklus, stulpus ar kitas avarines situacijas. Dispečerė užregistruoja skambutį, kurį dar patikrina „Kauno švaros” darbuotojas, nuvykęs į avarijos vietą automobiliu.

Bendrovė „Kauno švara” turi lokalizuoti avarines vietas siekiant užtikrinti saugų eismą ir žmonių saugumą miesto gatvėse, aikštėse ir kituose infrastruktūros objektuose”, – anksčiau teigė bendrovės „Kauno švara” generalinis direktorius Dalius Tumynas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA