Vyksta „Lietuvos metų mero 2014” rinkimai | Kas vyksta Kaune

Vyksta „Lietuvos metų mero 2014” rinkimai

R.Tenio nuotr.

Nacionaliniame naujienų portale įsibėgėjo internetinis balsavimas, kurio metu bus išrinktas populiariausių Lietuvos 2014 – ųjų metų merų dešimtukas. Populiariausieji renkami atsižvelgiant į du skaičius: geriausią santykį tarp balsų „Už“ ir „Prieš“ ir didžiausią balsų „Už“ skaičių.

Balsavimas internetu vyks iki 2015 m. vasario 5 d. 17 val.

Lietuvos 2014 –ųjų metų meras ir papildomų nominacijų nugalėtojai bus renkami iš finalinio etapo dalyvių, kurie pateikė organizatoriams prašomą informaciją (merų užpildytas anketas apie savo 2014-ųjų metų pasiekimus ir veiklos vertinimą). Finalinio etapo dalyviai bus paskelbti sausio 30 d.

Atsižvelgdami į internetinio balsavimo rezultatus finalo dalyvius vertins ir rinks iš įvairių sričių atstovų – politikos, ekonomikos, verslo, švietimo, kultūros, sveikatos apsaugos, socialinės apsaugos, žiniasklaidos – suburta ekspertų komisija. Ekspertų komisijos sudėtis bus paskelbta jau įvykus balsavimui – vasario 5 d.

Populiariausių Lietuvos 2014-ųjų metų merų dešimtukas, Lietuvos metų meras ir papildomų nominacijų nugalėtojai bus paskelbti vasario 5 d. renginyje Panevėžio „CIDO“ arenoje.

Lietuvos metų mero rinkimai – tai žiniasklaidos iniciatyva kalbėti apie merų darbo kokybę, metodus, šiam darbui reikalingus gebėjimus ir vertybes.

Projekto organizatoriai – portalas lrytas.lt, regioninis dienraštis „Sekundė“, savaitraštis „Panevėžio balsas“.
Partneriai – Lietuvos žurnalistų sąjunga, informaciniai rėmėjai – „Žinių radijas“, „Kas vyksta Kaune“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA