Prašo pagalbos: pavogė tualetą | Kas vyksta Kaune

Prašo pagalbos: pavogė tualetą

Archyvo nuotr.

Šiandien UAB „Kauno švara“ išplatino kreipimąsi į gyventojus dėl pavogto kilnojamojo tualeto. „Kauno švaros“ darbuotojai tikina, tualetai Kaune dingsta jau ne pirmą kartą, todėl prašo gyventojų suteikti informacijos.

Pranešime rašoma, jog sausio 8-osios rytą pastebėta, kad iš Juozapavičiaus prospekte esančios galinės autobusų stotelės dingo UAB „Kauno švara“ priklausantis kilnojamas tualetas. Tai jau ne pirmas kartas, kuomet iš viešųjų erdvių dingsta bendrovės tualetai. Per trejus metus buvo pagrobti penki kilnojami tualetai.

UAB „Kauno Švara“ prašo padėti rasti dingusius tualetus. Pranešime rašoma, jog už suteiktą kokybišką informaciją, ar padėjusiam surasti tualetus, bus atsilyginta. Ką nors žinančiuosius, ar mačiusius, kur yra dingę tualetai, prašoma pranešti nemokamu telefonu 8 800 00111.

Šiuo metu mieste stovi 26 viešieji „Kauno švaros“ tualetai. Kilnojamus tualetus galima rasti galinėse viešojo transporto stotelėse, prie miesto kapinių. Vasaros sezonu, parkuose bei paplūdimiuose jų pastatoma dar 19.

UAB „Kauno švara“ tualetų, kurių vieno kaina siekia 420 eurų, nenuomoja, todėl jie negali stovėti privačioje valdoje. Ant kiekvieno, ryškiai žalios spalvos tualeto, yra išdeginti žodžiai „Kauno švara“, užklijuoti logotipai bei pritvirtinti identifikaciniai numeriai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA