Brakonieriaus laimikis pradžiugino zoologijos sodo gyventojus | Kas vyksta Kaune

Brakonieriaus laimikis pradžiugino zoologijos sodo gyventojus

krd.am.lt nuotr.

Pareigūnams įkliuvo Nemune nelegaliomis priemonėmis žvejojęs žvejys. Dėl padaryto nusikaltimo, vyrui teks susimokėti nemenką sumą, o įspūdingo dydžio sugauti šamai atiteko Kauno zoologijos sodo gyvūnams.

Sausio 25 dieną Jurbarko rajono agentūros pareigūnus Valstybės sienos apsaugos tarnybos Pagėgių rinktinės Viešvilės užkardos budėtojas informavo apie Nemune įtartinai žvejojančius asmenis. Stebint įtariamuosius, kilo įtarimas, kad jie gali žvejoti draudžiamuoju būdu – užkabinėjant.

Pasieniečių patruliuojantis ekipažas patikrino žvejus – įtarimai pasitvirtino. Pilietis E.L. buvo sugavęs du šamus. Apžiūrint sugautas žuvis, pagal sužalojimus buvo nustatyta, kad jos sugautos draudžiamu būdu – užkabinat.

Už nustatytus pažeidimus piliečiui E. l. buvo paskirta 115 eurų bauda ir pateiktas 580 eurų ieškinys už aplinkai padarytą žalą. Taip pat buvo konfiskuoti žvejybos įrankiai. O grobiu labiausiai džiaugiasi zoologijos sodo gyventojai – sugauti šamai buvo nugabenti ir priduoti į Kauno zoologijos sodą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA