Dramos teatro didžiojoje scenoje – premjera visai šeimai | Kas vyksta Kaune

Dramos teatro didžiojoje scenoje – premjera visai šeimai

Organizatorių nuotr.

Nacionalinis Kauno dramos teatras pristato premjerą. Šį kartą tai spektaklis visai šeimai.

Mathias Malzieu kūrinio „Mechaninė širdis“ interpretacija – tai netradicinis steampunk‘o stiliaus spektaklis visai šeimai. Atsisakantis stereotipinių rėmų režisierius Artūras Areima imasi vieno sudėtingiausių iššūkio – aktualaus spektaklio vaikams ir suaugusiems.

Berniukas Džekas gimsta pačią šalčiausią pasaulio dieną, dėl to jo širdis sušąla į ledą ir nustoja plakusi. Gydytoja Madlena įsodina jam laikrodį su gegute, kuris berniukui turi atstoti tikrą širdį. Norėdamas išgyventi Džekas privalo laikytis trijų taisyklių: neliesti rodyklių, tramdyti pyktį, niekada, niekada, niekada neįsimylėti. Antraip širdies laikrodžio didžioji valandų rodyklė perskros odą, kaulai sutrupės, o mechaninė širdis vėl subyrės.

Bet ar įmanoma suvaldyti jausmus? Tokį iššūkį sukelia susitikimas su gražuole dainininke Akasija. Kelionėje pas mylimąją jaunuolis atranda patį save ir sužino didžiąją tiesą.

„Mechaninė širdis“ – fantastinė kelionė į meilės pasaulį, kuriame svarbiausia išmokti ne apsaugoti savo širdį, o sugebėti ją atverti kitiems.

Premjeriniai spektakliai vyks sausio 31, vasario 1, 13, kovo 1 dienomis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA