Atvykęs pirkti masažo paslaugų pareiškė, kad yra policijos pareigūnas, atliksiantis kratą | Kas vyksta Kaune

Atvykęs pirkti masažo paslaugų pareiškė, kad yra policijos pareigūnas, atliksiantis kratą

R. Tenio nuotr.

Kauno pareigūnai pričiupo vagišių, kuris apsimetęs policininku, norėjo nusipirkti masažo paslaugas, tačiau atvykęs į sutartą vietą pareiškė, kad jis yra policijos pareigūnas ir jam reikia atlikti kratą.

Sausio 15 dieną Kaune gautas pilietės pareiškimas, kad tą pačią dieną 16.30 val. paskambino vyriškis, kuris susitarė dėl masažo paslaugų susitikti pareiškėjos namuose.

Apie 17.20 val. į Kaune, Baltijos g., esantį butą atvykęs nepažįstamas vyriškis, dėvėjęs petnešas su daiktu, panašiu į pistoletą ir parodęs pažymėjimą, prisistatė policijos pareigūnu, turinčiu atlikti kratą. Netrukus vyriškis paskambino telefonu ir į butą atvyko dar vienas „pareigūnas“. Atlikus tariamą kratą ir paėmus mobiliojo ryšio telefoną, 570 eurų, dujų balionėlį, vyriškiai pasišalino.

Sausio 22 dieną sulaikytas įtariamasis – anksčiau teistas Kauno miesto gyventojas A. P. (gimęs 1977 m.). Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros prokurorė, kontroliuojanti ikiteisminį tyrimą, kreipėsi į teismą dėl kardomosios priemonės paskyrimo.

2015-01-23 Kauno apylinkės teismas paskyrė kardomąją priemonę – suėmimą 3 mėn.

Kauno apskrities policijos pareigūnai mano, kad nuo šio vyriškio gali būti nukentę ir daugiau asmenų. Todėl, atpažinus nusikalstamos veikos bruožą, prašome skambinti anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 37) 30 30 50 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA