Laimėkite „Starto“ stalo futbolo turnyrą ir mėgaukitės savaitgaliu Druskininkuose | Kas vyksta Kaune

Laimėkite „Starto“ stalo futbolo turnyrą ir mėgaukitės savaitgaliu Druskininkuose

R. Tenio nuotr.

Nori gerai praleisti laiką bei laimėti šaunius prizus? Registruokis stalo futbolo turnyre, išbandyk jėgas ir įrodyk, kad esi geriausias. „Starto“ stalo futbolo turnyras tai ne tik smagios varžybos, tai – galimybė savaitgalį praleisti Druskininkuose.

Stalo futbolo turnyras prasideda jau vasario 3 dieną. Nuo sausio 20 iki 31 dienos reikia užregistruoti dviejų (gali papildomai būti vienas atsarginis žaidėjas) žmonių komandą senamiestyje įsikūrusiame bare „Startas“ (Vilniaus g. 40). Baras dirba antradieniais – šeštadieniais nuo 17 iki 22 valandos. Startinis mokestis 6 eurai.

„Buvome suorganizavę vienos dienos turnyrus, tai žmonės tikrai susidomėjo. Lankytojai ateina, pažaidžia, smagiai praleidžia laiką ir dar neblogus prizus išlošia. Šis turnyras taip pat labai patogus, nes žmonėms nereikia laukti pora mėnesių, kol paaiškės nugalėtojai. Viskas išsisprendžia per tris savaites“, – tikino baro „Startas“ įkūrėjas A. Padegimas.

Paskubėkite, nes komandų skaičius turnyre ribotas. Iš viso gali dalyvauti 64 komandos, tad žaidėjai burtų keliu bus suskirstyti į pogrupius. Pirmas etapas vyks vasario 3, 4, 5, 6, 10, 11, 12 ir 13 dienomis. Iš kiekvieno pogrupio į kitą etapą išeis po keturias komandas. Numatyta, jog antrajame etape dalyviai susikaus vasario 17, 18, 19 ir 20 dienomis, o „Starto“ taurės nugalėtojas paaiškės vasario 25 dieną.

Kokie prizai laukia nugalėtojų?

Pirmosios vietos nugalėtojų komanda į namus parsiveš baro „Startas“ stalo futbolo turnyro taurę, pasimėgaus 30 eurų baro sąskaita. Be to, praleis savaitgalį viename gražiausių kurortų Lietuvoje – Druskininkuose. Šį prizą įsteigė pats turnyro organizatorius – baras „Startas“.

Antrosios vietos nugalėtojų laukia Lampėdžiuose įsikūrusio „Uno“ virvių parko pramogos ir 20 eurų baro sąskaita. Pagrindinis turnyro rėmėjas – aktyvaus laisvalaikio organizatoriai „Uno parkas“ prisideda prie iniciatyvos ir dovanoja 2,5 valandos pasikarstymus visose parko trasose. Trečioji vieta – 10 eurų baro sąskaita, bei rėmėjų įsteigti prizai.

Didysis turnyro rėmėjas „Carlsberg“ įteiks atminimo dovanas visoms į finalą patekusiom komandoms, o tos, kurios pateko į pusfinalį, gaus „Kauno alaus“ atributikos bei galės pasivaišinti alaus bokalu.

Trumpai apie barą „Startas“

Baras „Startas“ – tai ypatinga vieta, kur susirenka ypatingi žmonės, kurie nestokoja geros energijos, noro eksperimentuoti bei palaikyti mėgstamas sporto komandas. Tik bare „Startas“ susirenka įdomiausi lankytojai, kurie ateina ne tik stebėti rungtynių, bet ir dalyvauti baro gyvenime. Lankytojai tarpusavyje varžosi, kas atspės rezultatus ir laimės nemokamo alaus. Be to, atėję stebėti varžybų, jie atneša įvairios sporto atributikos, kuri atsiduria ant baro sienų. Taip visi lankytojai kuria bendrą „Starto“ veidą.

Baras „Startas” (Vilniaus g. 40) startuoja kasdien nuo 17 val. ir paprastai dirba tol, kol yra noro šėlti!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA