„G & G Sindikato“ šou M.A.M.A. ceremonijoje – su cenzūros ženklu | Kas vyksta Kaune

„G & G Sindikato“ šou M.A.M.A. ceremonijoje – su cenzūros ženklu

Archyvo/ Jono Danieleviciaus nuotr.

Sausio 30 d. Kauno Žalgirio arenoje įvyks ketvirtieji M.A.M.A. apdovanojimai. 15 nominacijų, 80 komisijos narių, 300 žmonių scenoje ir apie 10 tūkstančių žiūrovų salėje – tokie skaičiai patvirtina teiginį, kad M.A.M.A.2014 – svarbiausias muzikos renginys Lietuvoje. Jam neabejingi ir hiphopo meistrai „G&G Sindikatas“.

„G&G Sindikatas“ savo sąskaitoje turi jau dvi M.A.M.A. statulėles už 2011 ir 2013 metų geriausius hiphopo grupės darbus.

Artėjančiai ceremonijai reperiai rengia bendrą pasirodymą su alternatyviosios scenos žvaigžde Vidu Bareikiu, kuris M.A.M.A.2014 apdovanojimuose pretenduoja tapti Metų geriausiu atlikėju ir geriausiu alternatyvios muzikos atlikėju.

„G&G Sindikatas“ savo sąskaitoje turi jau dvi M.A.M.A. statulėles už 2011 ir 2013 metų geriausius hiphopo grupės darbus. „G&G Sindikato“ šeimos narys Andrius Glušakovas-Pushaz šioje kategorijoje yra pelnęs M.A.M.A. statulėlę už 2012-ųjų pasiekimus.

V.Bareikio ir „G&G Sindikato“ kūrybiniai keliai pastaruoju metu susikryžiuoja nebe pirmą kartą. Sindikato lyderis Gabrielius Liaudanskas-Svaras sukūrė vaidmenį V.Bareikio režisuotame spektaklyje „Kovos klubas“. Dabar Vidas pakviestas prisijungti prie „G&G Sindikato“ ir trumpam pakeisti grupės narį Kastytį Sarnicką-Kastetą.

„Kadangi Kastetas išvyko į tolimąją Australiją ruošti erdvių grupės turui po šią egzotišką šalį, M.A.M.A. apdovanojimų pasirodymui pasikvietėme seną, gerą, rimtą bičiulį Vidą Bareikį, kuris, kaip ir mes, žodžio kišenėje neieško ir daiktus vadina tikraisiais vardais. Tą ir padarysime“, – pasakojo Svaras.

Ceremonijos organizatoriai intriguoja, kad „neformatinis“ menininkas V.Bareikis ir žodžių į vatą nevyniojantis „G&G Sindikatas“ M.A.M.A.2014 scenoje atliks aštrų groteską „Gabalas Skirtas Dulkintis“, kuriuo pašiepiama neretai lėkšta ir paviršutiniška pramoginės scenos kūryba. Tai bus daina iš naujausio grupės albumo „Revoliucijos garso takelis“. Gali būti, kad jos transliacijos metu televizijos ekrane pasirodys žiūrovų amžiaus cenzo žymėjimas.

M.A.M.A.2014 scenoje susitiks įvairių kartų ir žanrų atlikėjai. Jau anksčiau paskelbta, kad iškilmėse koncertuos „Leon Somov & Jazzu“, Džordana Butkutė, į didžiąją sceną grįžtanti „Bavarija“, „Biplan“, „Colours of Bubbles“, Alina Orlova, Linas Adomaitis su Monika Linkyte, o taip pat pilnas arenas gerbėjų neseniai surinkęs Marijonas Mikutavičius, M.A.M.A.2012 ceremonijoje taip pat pasirodęs su „G&G Sindikato“ kompanija.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA