Dėl dingusios elektros, kelionė į Vilnių greituoju traukiniu prailgo | Kas vyksta Kaune

Dėl dingusios elektros, kelionė į Vilnių greituoju traukiniu prailgo

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kai kuriems keleiviams kelionė į Vilnių tapo labai ilga. Tik prasidėjus kelionei, traukinys sustojo dėl elektros gedimų.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai informavo, jog nuo pietų iš Kauno geležinkelio stoties nebevažiuoja traukiniai, nes kitas traukinys užstoja kelią. Į Vilnių važiavęs elektrinis traukinys ties tuneliu sustojo ir užkimšo bėgius kitiems traukiniams.

Pirminiais duomenimis, vienoje atkarpoje dingo elektros srovė, tad traukinys buvo priverstas stoti. Šiuo metu „Lietuvos geležinkeliai“ darbuotojai ir keleiviai laukia, kol bus pašalinti gedimai ir bus atnaujintas traukinių eismas. Keleiviams pavojus negresia.

„Lietuvos geležinkelių“ atstovė V. Onikienė portalui „Kas vyksta Kaune“ pranešė, jog reisu Kaunas – Vilnius lūžo traukinio pantografas – įtaisas, esantis ant transporto priemonės stogo, sujungtas su elektros laidais. Traukinys sustojo Palemono stotyje.

Likus keliems kilometrams iki Kauno geležinkelio stoties, traukiniu vykusiais keleiviais buvo pasirūpinta. Jie iki centro nugabenti autobusu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA