Kauno milijonierius kelyje „Vilnius-Kaunas” pateko į avariją | Kas vyksta Kaune

Kauno milijonierius kelyje „Vilnius-Kaunas” pateko į avariją

delfi.lt 2015/01/08 16:30
DELFI nuotr.

Kauno milijonierius Ugnius Kiguolis ketvirtadienio popietę pateko į eismo įvykį. Važiuojant greitkeliu Vilnius-Kaunas į verslininko automobilį atsitrenkė vilkiko padanga.

Naujienų portalo DELFI kalbintas U. Kiguolis pasakojo, kad važiavo antra eismo juosta paskui mašinų koloną. Netrukus prabangų „Mercedes-Benz S-Class“ automobilį vairavęs Ugnius pastebėjo, kad priekyje važiuojančios mašinos pradėjo mėtytis į šalis.

„Vilkiko padanga gulėjo ant kelio. Kažkas kolonos priekyje į ją atsitrenkė. Iš priešais važiavusios mašinos ratų išlindo padanga ir trenkėsi į mano automobilį“, – įvykio detales dėstė pašnekovas ir patikino važiavęs 100 kilometrų per valandą greičiu.

Visi nuo padangos nukentėję vairuotojai sustojo. U. Kiguolis pamatė, kad padanga nuplėšė valstybinius automobilio numerius, sugadino buferį, groteles. Nuostolius U. Kiguolis įvertino daugiau nei 20 tūkst. litų. Tiesa, mokėti iš savo kišenės vyrui neteks – mašina apdrausta kasko.

„Nauja mašina, detalės brangios. Jei būčiau vairą nusukęs į šoną, būtų buvę kur kas blogiau. Galėjau ir apsiversti“, – sakė U. Kiguolis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA