„Žalgirio“ arenoje prapliupo „Žaislų lietus“ | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio“ arenoje prapliupo „Žaislų lietus“

R. Tenio nuotr.

Per krepšinio varžybas „Žalgirio“ arenoje pasipylė gausus „Žaislų lietus“. Krepšinio aistruoliai į aikštelę paleido šimtus pliušinių žaislų.

Krepšinio rungtynių Kaunas – Šiauliai metu, „Žalgirio“ arenoje pasirodė neįprastas vaizdas. Tik nuaidėjus pirmojo kėlinio pabaigos signalui, į areną pradėjo kristi įvairūs minkšti žaislai. Susirinkę krepšinio sirgaliai į rungtynes atsinešė žaislų ir taip sukūrė gausų „Žaislų lietų“.

Iš įvairių tribūnų žaislai pradėjo skrieti į aikštelę. Tiek maži meškiukai ar mieli gyvūnėliai, tiek dideli pūkuoti žaislai padengė visą krepšinio aikštelę. O jei žiūrovai atnešė dūžtančių žaislų, juos buvo prašoma palikti specialiose dėžėse. Iš viso į areną buvo išmesta apie 900 žaislų.

„Žaislų lietuje“ iškritę žaislai bus padovanoti nepasiturinčiai gyvenantiems vaikams iš visos Lietuvos. Akcijos metu surinkti žaislai bus padovanoti vaikus auginančioms šeimoms visoje Lietuvoje. Žaislai bus dalinami pagal savivaldybių socialinio skyriaus rekomendacijas.

Akcijos iniciatoriai tikisi, jog „Žaislų lietus“ taps gražia tradicija ir krepšininkai galės pradžiuginti kuo daugiau vaikų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA