Iškritus sniegui, Kauno gatvės virto čiuožykla | Kas vyksta Kaune

Iškritus sniegui, Kauno gatvės virto čiuožykla

Kas vyksta Kaune nuotr.

Pirmadienio popietę Kaune iškritus gausesniam sniego kiekiui, kelio danga kaip mat tapo čiuožykla.

Keliai padengti privažinėto sniego sluoksniu, o vietomis jis pavirto į ledą, todėl daugelyje miesto sankryžų vairuotojai raginami būti itin atsargūs.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, kad itin nepasisekė vienam vairuotojui, važiavusiam Ateities plentu nuo Amalių pervažos. Jis slidžiame kelyje nesuvaldė automobilio „Ford Mondeo“ ir įvažiavo į griovį.

Automobilį bandė ištraukti atvykę kolegos, tačiau nesėkmingai, nes visureigio ratai nesukibo su suledėjusia kelio danga, tad teko kviestis rimtesnę pagalbą.

Šiuo metu oro temperatūra Kaune -3 laipsniai. Naktį numatoma, kad pašals iki -6.

Lietuvos automobilių kelių direkcija įspėja, kad pietryčių ir vidurio Lietuvoje dėl buvusių ar tebesitęsiančių intensyvių kritulių kelių dangos padengtos šlapio sniego sluoksniu. Kretingos rajone formuojasi plikledis.

Likusioje šalies teritorijoje magistralinių kelių dangos daugiausia šlapios, vietomis provėžotos, krašto ir didesnio eismo intensyvumo rajoninių kelių dangos daug kur provėžotos.

Mažesnio intensyvumo rajoniniai keliai padengti privažinėto arba puraus sniego sluoksniu, slidūs.

Didžiojoje šalies teritorijoje, išskyrus Tauragės ir Marijampolės apskritis, dirba kelių priežiūros mechanizmai, barstomi ir valomi slidūs valstybinės reikšmės keliai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA