Skaitytojai: po euro įvedimo parduotuvėse pasitinka keistos kainos | Kas vyksta Kaune

Skaitytojai: po euro įvedimo parduotuvėse pasitinka keistos kainos

Skaitytojų nuotr.

Pirmąją naujųjų metų darbo dieną „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai, apsilankę miesto prekybos centruose, pastebėjo įdomias kainas.

Skaitytojas Algirdas, išstudijavęs kainas Krėvės prospekte įsikūrusioje „Rimi“ parduotuvėje pastebėjo, kad automobilio kvapų kaina po euro įvedimo pasikeitė kone tris kartus. Skaitytojas pastebi, kad prieš euro įvedimą automobilis kvapų gaiviklis kainavo apie 4 Lt, o pakeitus kainas jo kaina netikėtai pavirto į beveik 10 Lt. Tiesa, tos pačios rūšies ir to pačio gamintojo arbūzų skonio kvapas išlaikė tokią pačią kainą ir po euro įvedimo kainuoja 3,99 Lt.

Skaitytoja Gintarė Krėvės prospekte esančiame prekybos centre „Maxima“ pastebėjo, kad pirkėjai viliojami itin žema kavos kaina. Tiesa, pigesnė kaina galioja tik turintiems prekybos centro lojalumo kortelę. Pirkėjams su nuolaidų kortele kava kainuoja 13,50 Lt, o visiems kitiems 46,58 Lt arba 13,49 euro.

Skaitytojas Edgaras pastebėjo, kad pabrango ir momentiniai loterijos bilietai. Jis teigia, kad bilietai būdavo parduodami po 50 ct, 1 Lt, 2 Lt, 5Lt ar 10Lt, o dabar kainuoja 0,20€, 1€, 2€, 5 ar 10€.

Kitas skaitytojas pranešė, kad prekybos centre „Norfa“ pirko sūrį, kurio kaina už kilogramą buvo nurodyta 4,05 Lt, tačiau kasoje paaiškėjo, kad tai kaina eurais.

Jei kainų neatitikimus pastebėjote ir jūs, fiksuokite ir siųskite į portalo redakciją el. paštu kaunas@kasvyksta.lt arba per Facebook puslapį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA