Skaitytojas: sugėdinkite tuos, kurie už tai atsakingi | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas: sugėdinkite tuos, kurie už tai atsakingi

Skaitytojų nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė skaitytojų nuotraukos, kuriose užfiksuota nugriuvusi viešojo transporto stotelė. Anot skaitytojų, Petrašiūnuose šis paviljonas ant šono guli jau bemaž savaitę, todėl valdininkams turėtų būti už tai gėda.

Ištikimieji „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai nuolat fiksuoja, kas mieste vyksta. Šį kartą budriosios akys užfiksavo, jog jau apie savaitę Petrašiūnuose, Tito Masiulio gatvėje yra ant šono parvirtęs viešojo transporto paviljonas, tačiau jokie veiksmai nedaromi, kad tai būtų sutvarkyta.

Kas dieną iš Elektros tinklų stotelės važiuoja nemažai žmonių: kas link centro rieda, kas po darbų į namus keliauja. Keleiviai lieka be stogo ir turi viešojo transporto laukti tiesiog ant lauko, mat stoginė stotelė jau kuris laikas pūpso parversta. Belikęs tik suoliukas, kuris priglaudžia pavargusius keliautojus.

Neaišku, ar paviljoną nupūtė vėjas, ar pasidarbavo vandalai, tačiau portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai stebisi, kodėl niekas nesiima stotelės pastatyti į vietą ir ragina sugėdinti tuos, kurie atsakingi už stoginių priežiūrą, kad atsimerktų ir atliktų jiems pavestus darbus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA