Kauniečiai Naujuosius sutinka be alkoholio | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai Naujuosius sutinka be alkoholio

R.Tenio nuotr.

Kauno kultūros centras šiais metais pateikė ypatingą naujametinę programą, mat šventė vyksta be jokių svaigalų. Organizatoriai tikina, kad kitus metus reikia pasitikti blaiviai, todėl renginys skirtas atgaivinti kūnui ir mintims.

Tautos namuose šių Naujųjų metų sutikimas bus visiškai kitoks. Jau dabar vyksta įvairūs renginiai, o dar prieš akis visas vakaras, tad pramogų tikrai netrūks. Kol kas smalsuolius traukia būrimai iš rankos. Šventės dalyviai smalsauja, kas laukia kitais metais, o kai kas nepabijo sužinoti ir savo likimo, mat iš delno vingių galima nuspėti įvairių ateities detalių.

„Goloka Party“ Naujametinis renginys skirtas atgaivinti pavargusį kūną ir išvalyti mintis nuo blogų emocijų, susikaupusių per 2014-uosius, tad čia netrūksta įvairių meditacijų, tibetietiškos muzikos ar kvapų terapijos. Susirinkusieji taip pat noriai darosi laikinas tatuiruotes ant kūno ir skanauja lengvais užkandžiais.

Organizatoriai tikina, jog visos šventės metu nebus nei lašo alkoholio, todėl Tautos namuose Ožkos metus pasitinkantys kauniečiai bus garantuotai žvalesni ir šventę pažymės visiškai kitaip.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA