Paskutinę metų dieną sąlygas sunkina sniegas, buvo paralyžuotas Kleboniškio tiltas | Kas vyksta Kaune

Paskutinę metų dieną sąlygas sunkina sniegas, buvo paralyžuotas Kleboniškio tiltas

Kas vyksta Kaune nuotr.

Paskutinę metų dieną į darbus ryte susiruošę vairuotojai turėjo įvertinti eismo sąlygas ir vis nesiliaujantį kristi sniegą, kuris itin sunkina eismo sąlygas.

„Kas vyksta Kaune” skaitytojai pranešė, kad ankstyvą rytmetį ant Kleboniškio tilto važiuojant nuo „Megos”, vilkikas susiskersavo ir padarė vadinamąsias „žirkles”. Dėl to šioje vietoje nusidriekė kelių kilometrų automobilių spūstis.

Įvykio vietoje eismą reguliavo policijos pareigūnai, nes viena eismo juosta dėl įvykusios avarijos buvo nepravažiuojama.

Automobilių kelių direkcija informuoja, kad dėl dar vieno eismo įvykio padarinių šalinimo ribojamas eismas magistralinio kelio A5 Kaunas–Marijampolė–*Suvalkai 17,5 km. Čia yra susiaurėjusi važiuojamoji kelio dalis.

Taip pat pranešama, kad didžiojoje šalies teritorijoje sudėtingos eismo sąlygos dėl naktį buvusių ir šį rytą tebesitęsiančių kritulių, kelių dangos padengtos sniego sluoksniu, daug kur dėl dėl pustymo susidarę sniego liežuviai.

Snigti Kaune regione turėtų baigti tik apie pietus, tad vairuotojų prašome būti itin atidiems ir nesusigadinti paskutinės metų dienos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA