Naujų Metų naktį nelik vienas – švęsk su Bonjeans | Kas vyksta Kaune

Naujų Metų naktį nelik vienas – švęsk su Bonjeans

Iki 2015 sutikimo liko visai nedaug, tačiau vis dar gali spėti atlikti kelis gerus darbus, nusilakuoti nagus raudonai, užsirišti kaklaraištį ir spėti į geriausią Naujųjų sutikimo vakarėlį. „PuntoJazz palėpėje“ burbuliukų kupinas taures vidurnaktį kelsime kartu su „Bonjeans“ ir legendinėmis „BonJovi“ dainomis.

„PuntoJazz palėpė“ kviečią į ypatingą, Amerika dvelkiantį muzikinį šou, kuriame pasirodys legendiniai Lietuvos atlikėjai Ramūnas Grybauskas ir Dalius Mintaučkis, kuriuos daugelis atsimena kaip grupių „Vitražas“ ir „Angels“ įkūrėjus.

Atmosferą kaitins jaunosios kartos roko gitaristas Mr.Jumbo, 2007 metais pripažintas geriausiu Lietuvos gitaristu. O už sunkiąją artileriją vakarėlio metu bus atsakingas būgnininkas Robertas Dusevičius.

Daugiau nei valandos trukmės pasirodymo metu skambės viso pasaulio stadionuose mintinai dainuojami hitai ir naujai atrasti, kitų „BonJovi“ projektų pamiršti, skambiausi kūriniai.

Nesnausk, ruoškis ir 2014 bei 2015 metų sandūrą sutik jaukiausioje muzikinėje aplinkoje. „PuntoJazz“ – teisingos muzikos klubas Kaune.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA