Jau veikia mobilioji renginių kalendoriaus versija | Kas vyksta Kaune

Jau veikia mobilioji renginių kalendoriaus versija

Nuo šiol išmaniųjų telefonų turėtojai galės sekti „Kas vyksta” renginių kalendorių savo telefono ekrane. Vakar įjungta nauja mobili kalendoriaus bandomoji versija, leidžiant patogiai rasti sau tinkamus renginius ir linksmai praleisti laisvalaikį mieste.

Nesvarbu, koks išmanusis telefonas yra jūsų rankose, mat naujoji renginių kalendoriaus versija tinka tiek Android, iOS ar Windows operacinėms sistemoms. Naujoji renginių kalendoriaus versija yra patogi vartotojams ir pagal įvairias funkcijas galima rasti dominančius renginius. Be to, mobilioji renginių kalendoriaus versija yra nuolat tobulinama tam, kad vartotojams ši platforma taptų dar patrauklesnė.

„Kas vyksta” Renginių kalendorius, tai – vienintelė paslauga visoje Lietuvoje, kur vartotojai gali nemokamai reklamuoti savo renginius ir pritraukti lankytojus į įdomias vietas, koncertus ar šiaip susibūrimus. Kalendorius nuolat pildomas ir atnaujinamas, tad įvairiausių veiklų tikrai netrūksta. Kiekvienas žmogus čia gali atrasti širdžiai mielą laisvalaikio praleidimo formą.

Renginių kalendoriuje informacijos kiekvieną mėnesį ieško daugiau nei 150 tūkst. vartotojų ir jų skaičius nuolat auga.

Lankytojai pasiekti mobiliąją kalendoriaus versiją su savo telefonu gali tuo pačiu adresu, kaip ir naudojantys renginių kalendorių savo kompiuteriuose http://renginiai.kasvyksta.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA