Brangiausias lietuviškas miuziklas užvaldė „Žalgirio“ areną | Kas vyksta Kaune

Brangiausias lietuviškas miuziklas užvaldė „Žalgirio“ areną

DELFI nuotr.

Didinga Barboros Radvilaitės ir Žygimanto Augusto istorija atgimė brangiausiame iki šiol pastatytame lietuviškame miuzikle. Kauniečiai turėję galimybę stebėti karališką istoriją ir visu miuziklo įgyvendinimu liko sužavėti.

Į miuziklą „Žygimanto Augusto ir Barboros Radvilaitės legenda“ buvo išpirkti visi bilietai, nes tokio teatro lietuviai dar nematė. Tai ne tik atgimusi legenda, kuri skatina domėtis lietuvių istorija ir kultūra, mat žiūrovai, nežinantys didingos savo istorijos, ne visas miuziklo vietas galėjo suprasti. Be to, tai ir brangiausias iki šiol pastatytas lietuviškas miuziklas, pritraukęs garsiausius Lietuvos dainininkus ir šokio meistrus.

„Žalgirio“ arenoje veiksmas žiūrovus perkėlė į XVI amžiaus vidurį, į didingus Lietuvos laikus, kuomet vienas žymiausiu valdovų Žygimantas Augustas įsimylėjo iš didikų šeimos kilusią Barborą Radvilaitę. Tai istorija apie pasirinkimą ar stiprinti dinastiją, ar pasiduoti meilės jausmams.

Didingą praeitį atkūrė garsusis Anželikos Cholinos šokio teatras. Pagrindinius vaidmenis įkūnijo Lietuvoje žinomi žmonės. Mantui Jankavičiui teko garbė vaidinti didingąjį Žygimantą Augustą, o Karinai Skambinei atiteko Barboros Radvilaitės vaidmuo. Patys aktoriai tikina, jog vaidinti tokio lygio miuzikle jiems yra tikta garbė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA