M. Mikutavičiaus koncerte energija liejasi laisvai | Kas vyksta Kaune

M. Mikutavičiaus koncerte energija liejasi laisvai

Archyvo / R. Tenio nuotr.

Kauno „Žalgirio“ arena sprogsta nuo geros energijos. Tai ne tik pilnutėlė salė, tai kartu ir garsiai, jautriai ir nuoširdžiai skambanti muzika, kuri priverčia publiką tiesiog šėlti. Šių metų Marijono Mikutavičiaus koncertas nustebino visus susirinkusiuosius.

Po sėkmingo praėjusių metų koncerto, pakartoti tokią pat sėkmę nėra lengva, tačiau M. Mikutavičiui tai padaryti tikrai pavyko. Vien tai, jog ištikimiausi gerbėjai galėjo patekti į trikampės scenos vidurį, sudarė neišdildomą įspūdį. Viduryje šėlstantys žmonės sukūrė šiltą atmosferą, mat atlikėjas galėjo būti matomas iš visur.

„Marijono Mikutavičiaus Show“ neabejotinai didelės sėkmės sulaukęs koncertas, mat pats šou prasidėjo nuo atlikėjo pasivaikščiojimo po įžymiausias Kauno vietas, dainuojant naująją dainą. O ir ugnies šou kaitina publiką.

Be to, šoka visi, net tie, kurie nusipirko sėdimas vietas. O ir pritariančių atlikėjui tikrai netrūksta. Nors dauguma dainų iš naujojo albumo, tačiau žmonės jau moka žodžius.

Per senesnio albumo dainą „Pakeliui namo“ M. Mikutavičius ypatingai judino publiką. Visi žiūrovai, stebėję koncertą stovimoje zonoje, ant dainos žodžio „užsisėdėsim“, pritūpė, padarydami įspūdingo dydžio bangavimą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA