Tik niekam nesakyk: aš Kalėdas sutiksiu su „Golden Parazyth“ | Kas vyksta Kaune

Tik niekam nesakyk: aš Kalėdas sutiksiu su „Golden Parazyth“

Suvalgę Kalėdinį kalakutą ir išpakavę visas dovanas neužsnūskite po eglute, o aukitės patogius batelius ir ruoškitės užkariauti šokių aikštelę. Neabejojame, trankiausias Kauno Kalėdų vakarėlis vyks legendinėje palėpėje.

Kalėdinių elnių varpelius gruodžio 25-osios naktį užgoš šokių muzikos ritmai, o prastas dovanas – organizatorių siurprizai. Turbūt niekam nereikia pristatinėti pagrindinių vakarėlio žvaigždžių – lietuvių elektroninės šokių muzikos dievaičių „Golden Parazyth“. Ši muzika neįrėminama jokiuose rėmuose. Elektronika, IDM ar net elektroninis naivizmas – „Golden Parazyth“ muzikai apibūdinti vieno žodžio niekada nebus gana.

Be to, stebuklingą Kalėdų naktį publiką šokdins ir Gvidas iš žymiųjų „Partyzanų“ komandos. Ir nors ši komanda jau metai iš metų tituluojami geriausiais šokių muzikos didžėjais, jie vis dar juokauja, kad nespėjo pasenti.

Techno muzikos gerbėjams geriausius tamsaus ir minimal techno perliukus padovanos OKPC. Jų portfolio ausko raidėmis įrėžti vakarėliai kartu su Apparat (Shitkatapult), Monolake (Imbalance Computer Music), Pantha su Prince (Rough Trade), Thomas Muller (B Pitch Control) ir Cosmin TRG (50 Weapons).

Aukščiausios prabos atrastus, prarastus ir dar neatrastus elektroninės muzikos ritmus valdys „Dikembed“ duetas Stillfunky ir Ampulė. Savo jėgų negailės ir dešimtmetį vakarėlius „Woo2” vardu organizuojantys Ria R & JBounce. Ir, žinoma, savo pasirodymu merginų širdis daužys Šarūnas Vabolis – didžėjus, neapsiribojantis vienu skambesiu ir kiekviename pasirodyme parodantis kažką naujo.

Pamirškite Kalėdines giesmes ir nebraukite ašarų, jei visus metus buvote blogi ir Kalėdų senelis Jus pamiršo. Kalėdų naktį visos snieguolės ir visi nykštukai rinksis „Punto Jazz Palėpėje“. Iki grandiozinio vakarėlio liko visai nedaug!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA