„Akropolį“ apraizgė spindinčiomis girliandomis | Kas vyksta Kaune

„Akropolį“ apraizgė spindinčiomis girliandomis

R. Tenio nuotr.

Prieš šventes parduotuvės yra ypatingai papuošiamos. Šiais metais Prekybos ir laisvalaikio centre „Akropolis“ rengiami gražiausių kalėdinių vitrinų rinkimai. Nugalėtojas paaiškės jau šį penktadienį.

Šių metų tema „Metų įspūdis 2014“. Iš viso gražiausių kalėdinių vitrinų konkurse dalyvauja 37 įmonės, kurios savo vitrinų spindesiu bando pritraukti pirkėjus. Šiais metais visame „Akropolyje“ yra pritemdytos šviesos tam, kad labiau žibėtų vitrinose išraizgytos šviesos girliandos bei įvairios kalėdinės dekoracijos.

Šiuo metu gražiausių kalėdinių vitrinų rinkimuose pirmauja „Mėsos krautuvėlė“, kurioje itin gausu kalėdinių dekoracijų, kurios sukuria nepaprastą jaukumą. Kitos parduotuvės taip pat gražiai pasipuošusios. Netrūksta iš šviesos girliandų išraitytų elnių, Kalėdų senelių ar didžiulių bumbulų.

Nors yra pirmaujanti įmonė, viskas dar gali pasikeisti, mat rezultatai spaudoje bus paskelbti darbo savaitės pabaigoje. Šeštadienį gražiausiai pasipuošusios įmonės bus apdovanotos po šventinio koncerto, kurio metu pasirodys Kauno šampaninis choras.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA