Merginas „Facebooke“ eilėraščiais viliojęs M. Leknickas pristatė knygą | Kas vyksta Kaune

Merginas „Facebooke“ eilėraščiais viliojęs M. Leknickas pristatė knygą

R. Tenio nuotr.

Socialiniame tinklalapyje „Facebook“ tūkstančius gerbėjų iš proto savo eilėmis varantis Mantvydas Leknickas pristatė poezijos knygą. Leidinys sulaukė itin didelio susidomėjimo ir vos per savaitę buvo išpirktos visos knygos. Antradienio pavakarę dideliame gerbėjų būryje autorius viešai pristatė išskirtinę knygą.

[galerija kiek=””]

Daugiausiai merginų antradienį sugūžėjo į kino teatrą „Romuva“, kur Mantvydas Leknickas viešai pristatė savo knygą „Kniedytos mintys“. Knygomis nešinos gerbėjos būriavosi, kad gautų autoriaus autografą ir galėtų pasidalinti kai kuriomis mintimis.

„Mantvydą atradau maždaug prieš porą mėnesių, kai pamačiau, kad kažkas buvo paspaudęs „patinka“ socialiniame tinkle „Facebook“. Jis sužavėjo mane tuo, jog yra artimas man kaip kūrėjas, nes aš pati kuriu, tik pas mane mintys labiau rimuotos. Kadangi šiais likais žmonės dažniausiai kartoja banalių dainų žodžius, tai, manau, kad jaunų žmonių karta turėtų išmokti būtent Mantvydo žodžius mintinai“, – savo mintimis dalinosi M. Leknicko gerbėja Iveta.

Pats autorius džiaugiasi, kad pavyko išleisti knygą, kurioje yra sudėta daug jo gyvenimo minčių. Vis didėjantis gerbėjų ratas ir palaikymas iš artimųjų pusės ir paskatino vaikiną išleisti knygą.

„Aš esu laimingas, kai rašau. Tikiuosi, kas skaitydami tai, ką aš rašau ir jūs jausitės laimingi“, – kalbėjo M. Leknickas.

Knyga „Kniedytos mintys“ išleista 1200 egzempliorių tiražu. Kadangi leidinys buvo išpirktas labai greitai, planuojama knygą išleisti pakartotinai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA