„Vieningas Kaunas“ paskelbė kandidatą į Kauno miesto merus | Kas vyksta Kaune

„Vieningas Kaunas“ paskelbė kandidatą į Kauno miesto merus

Organizatorių nuotr.

Vakar vykusiame susirinkime visuomeninis rinkimų komitetas „Vieningas Kaunas“ patvirtino savo rinkimų programą, sąrašą ir kandidatą į merus – juo tapo verslininkas ir Kauno miesto tarybos narys Visvaldas Matijošaitis. Už lyderio kandidatų į miesto tarybą sąraše rikiuojasi doc. dr. Jūratė Norvaišienė, Povilas Mačiulis, Tomas Bagdonavičius, Benjaminas Želvys, doc. dr. Visvaldas Varžinskas ir kiti aktyvūs kauniečiai.

„Didžiuojuosi, kad galiu atstovauti komandą, kurioje gausu įvairių sričių profesionalų ir ambicingo, miestą kurti norinčio jaunimo. Tik dirbdami kartu išgyvendinsime miesto savivaldybėje įsišaknijusią partivaldą ir pabudinsime tikrąją miesto savivaldą!”- ryžtingai teigė Visvaldas Matijošaitis.

Jam antrino ir „Vieningo Kauno“ direktorius Povilas Mačiulis. „Per pastaruosius ketverius metus įrodėme, kad esame verti kauniečių pasitikėjimo. Tapome viena progresyviausių ir inovacijų siekiančia komanda, kuri neabejotinai prikels miestą iš snaudulio“,- organizacijos rezultatais džiaugėsi Kauno miesto tarybos narys.

Visuomeninė organizacija „Vieningas Kaunas“ šiuo metu Kauno miesto taryboje turi penkis narius, kurie visi kelia savo kandidatūrą artėjančiuose savivaldos rinkimuose. Į visuomeninį rinkimų komitetą organizacija subūrė 49 įvairių sričių profesionalus ir aktyvius Kauno visuomenininkus.

„Kauniečiai pavargo nuo pažadų, gražių kalbų – ne žodžiais, o darbais kuriami miestai. Kaunui trūksta lyderio, kuris priverstų administraciją dirbti. Visvaldas Matijošaitis yra žmogus, kurio šiuo metu labiausiai reikia miestui. Neabejoju, kad Kaunui pagaliau pavyks prabusti!“- kandidatą sveikino docentė ir mokslų daktarė Jūratė Norvaišienė.

Pasitikėjimą komitetu išreiškė ir grupės „Antis“ lyderis Algirdas Kaušpėdas. „Vilniečiai stebisi mano veikla kauniečių organizacijoje, tačiau aš myliu Kauną – tai mano miestas. Žaviuosi „Vieningo Kauno“ darbais, tikslai ir dvasia, todėl iš visų jėgų stengsiuosi palaikyti šią ambicingą komandą“,- teigė žymus architektas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA