Skaitytojos laiškas: dėl statybų pėstieji priversti rizikuoti gyvybe | Kas vyksta Kaune

Skaitytojos laiškas: dėl statybų pėstieji priversti rizikuoti gyvybe

R.Tenio nuotr.

Paprastai labai nemėgstu skųstis ir rašinėti skundų, bet vakar su mažu vaiku papuolėme į gana pavojingą situaciją, ir kol kas ji nėra sutvarkyta, todėl baiminuosi, jog gali įvykti ir nelaimė.

Pašilės gatvėje (einant nuo PC „Molas“ dešiniąja puse) dauboje vyksta statybos. Statybininkai apsitvėrė tą plotą polietilenine tvora taip, kad einantiems ta gatvės puse pėstiesiems tenka išeiti į važiuojamąją gatvės dalį ir eiti netgi ne priešais eismą, o ta pačia puse. Arba pereiti per gatvę, kur nėra perėjos.

Pėsčiųjų perėja tikrai toli, tad net ir eilinis studenčiokas ne visada turėtų laiko grįžti nemažą kelio gabalą atgal, o ką kalbėti apie mamą su vežimėliu, mažu vaiku, pensininką su lazdele ar neįgalųjį. Pradėjęs eiti ta puse iš pradžių net nematai, kokia kliūtis tavęs laukia, o paskui jau esi padėtyje be išeities. Tiksliau, viena iš dažniausių išeičių – eiti tą gabalą važiuojamąja kelio dalimi.

Kauniečiai, jei ir jūs turite klausimą, kuriuo norite išsakyti savo nuomonę, parašykite el. paštu kaunas@kasvyksta.lt arba per Facebook puslapį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA