Kalėdų senelis jau laukia mažųjų smalsuolių | Kas vyksta Kaune

Kalėdų senelis jau laukia mažųjų smalsuolių

R. Tenio nuotr.

Jau tapo tradicija, jog Kauno rotušėje šventiniu laikotarpiu įsikuria Kalėdų senelis. Kartu su įvairiais personažais Kalėdų senelis skleidžia kalėdinę šilumą ir kviečia užeiti.

Ketvirtus metus iš eilės Kalėdų senelis iš tolimosios Laplandijos įsikuria Kauno rotušėje, kad būtų arčiau kauniečių ir suteiktų jiems daugiau džiaugsmo ir šilimos. Kalėdų senelis į Kauną atvyko ne vienas. Jį atlydėjo Kalėdienė bei gausus kitų personažų, kurie leidžia vaikams pasijusti lyg būtų kalėdiniame rojuje.

„Čia laukiami visi, ir maži, ir dideli. Per šventinį laikotarpį apsilanko apie 50 tūkstančių žmonių. Kartais tenka reguliuoti tvarką, nes lankytojai netelpa. „Kalėdų svetainėje“ vaikai gali pabendrauti su Kalėdų seneliu, išsikalti monetą, iš atvaizdų skrynelės išsukti prisiminimą su seneliu“, – pasakojo šerifas V.Vėberis.

Nors svetainėje sukiojasi įvairūs personažai, tačiau žmones labiausiai traukia Kalėdų senelis. Vaikai spindi noru pasėdėti seneliui ant kelių ir išsakyti savo slapčiausius norus.

„Didžiausias Kalėdų stebuklas yra vaikai, nes pas juos yra patys tyriausi jausmai. Per šventinį laikotarpį iš vaikų daug išmokstu ir pasikraunu geros energijos visiems metams. Vaikai ateina ne tik su dovanomis sau, kurios paprastai būna įvairūs žaidimai, tačiau ir su tyrais norais. Vis dažniau mažieji prašo taikos, gėrio savo tėvams ir artimiesiems, kas iš tiesų džiugina“, – mėgavosi Kalėdų senelis.

„Kalėdų svetainė“ rotušėje veiks iki Trijų karalių. Lankytojai čia gali užsukti antradieniais– šeštadieniais 16 – 19 val, o sekmadieniais 12-19 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA