Ties įvažiavimais į Rotušę – stacionarūs eismo ribojimo barjerai | Kas vyksta Kaune

Ties įvažiavimais į Rotušę – stacionarūs eismo ribojimo barjerai

Skaitytojo Lauryno nuotr.

Savaitgaliais ir švenčių dienomis automobilių įvažiavimas į Kauno miesto rotušės aikštę bus ribojamas. Šventiniu laikotarpiu leidimą įvažiuoti į pagrindinę miesto aikštę turės tik čia gyvenantys miestiečiai bei specialiųjų tarnybų automobiliai.

„Apžiūrėti Kalėdų eglutės savaitgaliais susirenka šimtai žmonių, dalis jų į aikštę bando patekti automobiliais, dėl ko susidaro milžiniškos spūstys. Tad kalėdiniu laikotarpiu eismas Rotušės aikštėje bus ribojamas. Automobilius galima statyti ir Kauno pilies aikštelėje ar aplinkinėse gatvėse, todėl tikimės kauniečių supratingumo“, – pabrėžė Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras.

Anot P. Kero, eismas į Rotušės aikštę jau buvo uždarytas per pagrindinės miesto eglės įžiebimo šventę, tačiau ne visi vairuotojai paisė draudimo, kai kurie jų išstumdė laikinus barjerus, todėl dabar nuspręsta statyti stacionarius. Prie įvažiavimų į aikštę taip pat budės policijos pareigūnai, Viešosios tvarkos skyriaus specialistai.

Įvažiavimas į Rotušės aikštę pro Vytauto bažnyčią Aleksoto g. ir M. Valančiaus g. bus visiškai draudžiamas. A. Jakšto g. ir Muitinės g. budės policijos pareigūnai bei Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai ir praleis tik senamiestyje gyvenančius kauniečius. Šiose gatvėse bus sukurtos fizinės kliūtys.

Automobiliai į Rotušės aikštę laisvai patekti galės pasibaigus šventiniam periodui, o draudimas įsigalioja nuo šio savaitgalio.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA