Kodėl per E.Iglesias koncertą žiūrovai kreipėsi į policiją? | Kas vyksta Kaune

Kodėl per E.Iglesias koncertą žiūrovai kreipėsi į policiją?

DELFI nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ žurnalistai pasidomėjo, kodėl per scenos dievaičio koncertą, vykusį „Žalgirio“ arenoje, kai kurie žiūrovai buvo priversti sėdėti kituose sektoriuose, nei pirko bilietus. Paaiškėjo, jog trečiajame aukšte buvo įrengta atlikėjo Enrique Iglesias aparatūra.

Prieš pat E.Iglesias koncertą, redakciją pasiekė skaitytojos skundas, jog pirko bilietus į koncertą ir visą šou turėjo stebėti iš trečiojo aukšto, tačiau šis aukštas buvo uždarytas. Organizatoriai pasiūlė žiūrovams persėsti į kitas vietas, mat ten buvo įrengtas apšvietimas, tad atlikėjo komandos prašymu, žiūrovai į šį sektorių nebuvo įleidžiami.

„Atlikėjo E.Iglesias komanda trečiajame aukšte pastatė apšvietimui skirtą techniką, todėl dėl saugumo, žiūrovai čia įleidžiami nebuvo. Vietoj to buvo pasiūlyta koncertą stebėti iš kitų vietų, kurios atitinka pirkto bilieto kainą. Deja, neturiu duomenų, kiek žmonių turėjo sėdėti būtent trečiajame aukšte“, – kalbėjo koncertą organizavusios įmonės „Live Nation“ vadovas Aleksandras Karablikovas.

Skaitytojai pasakoja, jog už bilietą trečiajame „Žalgirio“ arenos aukšte teko mokėti 197 litus, o pasiūlytos vietos tikrai neatitiko kainos, mat kai kuriems žiūrovams teko koncertą stebėti už scenos.

Dalis žiūrovų nesutiko persėsti į prastesnes vietas, tad buvo surasti arenoje budėję policijos pareigūnai ir situacija nupasakota jiems. Policijos duomenimis, koncerto metu nebuvo nei vieno pranešimo ir visi nesutarimai išspręsti vietoje.

Visgi, kai kuriems žmonės pavyko patekti į trečiąjį aukštą ir iš ten stebėti E. Iglesias pasirodymą. „Kas vyksta Kaune“ žurnalistai matė apie 15 žiūrovų, kurie iš aukštai mėgavosi reginiu. Tačiau organizatoriai tikina, jog ten negalėjo būti tie žiūrovai, kurie pirko į šį sektorių bilietus. Jų teigimu, trečiame aukšte galėjo įsitaisyti arenos darbuotojai, nes kitų žmonių neįleido apsaugos darbuotojai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA