Tūkstantinė minia Kaune šėlo su E. Iglesias hitais | Kas vyksta Kaune

Tūkstantinė minia Kaune šėlo su E. Iglesias hitais

delfi.lt 2014/12/02 22:05

Sausakimiša Kauno „Žalgirio“ arena laukia pasaulinės žvaigždės Enrique Iglesiaso pasirodymo. Tai bus pirmas 39 metų ispano pasirodymas Kaune. Šis koncertas – pasaulinių gastrolių „Sex And Love Tour“ šou. Visi bilietai į jo koncertą buvo išpirkti.

Tiesa, trečias arenos aukštas buvo uždarytas, o visa likusi arenos dalis – sausakimša.

Jau prieš koncertą medikų medikų pagalbos prireikė mažiausiai dviem karščio neatlaikiusioms ir nualpusioms merginoms.

Koncertas vėlavo apie pusantros valandos. Pagal šio atlikėjo „standartus” – tai pakankamai mažas laiko tarpas. E. Iglesias į areną atvyko keliolika minučių prieš 20 valandą. Būtent tada buvo planuota koncerto pradžia.

Koncertą E. Iglesias pradėjo be jokių įžangų savo hitu „I’m a Freak“. Jau nuo pat pirmųjų akordų žiūrovai kilo iš savo vietų. Netrukus skambėjo „I like how it feels“.

Enrique dainas „Bailamos“, „Rhythm Divine“, „Be With You“, „Hero“, „I’m A Freak“, „I Like It“, „Escape“, „Don’t Turn Off The Lights“, „Not In Love“, „Do You Know?“, „Dirty Dancer“, „Tonight (I’m Loving You)“ yra girdėję visi. Lietuviai irgi jau gerai žino, koks populiarus yra šis atlikėjas. Kai 2007-aisiais Enrique pirmą sykį koncertavo Vilniuje, bilietai į jo pasirodymą buvo išpirkti rekordiniu greičiu.

Praėjus septyneriems metams, romantiškasis ispanų dainius debiutuos Kaune – atlikdamas ne tik didžiausius savo karjeros hitus, bet ir šį pavasarį išleisto dešimtojo albumo „Sex And Love“ dainas.

Šio albumo pristatymui skirtas koncertų turas „Sex And Love Tour“ gegužę startavo Pietų Amerikoje. Nuo rugsėjo koncertai vyks Jungtinėse Amerikos Valstijose. Lapkritį dainininkas persikels į Europą – jau anksčiau skelbta apie jo pasirodymus, kurie vyks Londono O2, Paryžiaus „Bercy“, Amsterdamo „Ziggo Dome“ ir kitose svarbiausiose žemyno arenose.

Prie jų prisijungė ir Kauno „Žalgirio“ arena, į kurią dainininkas atsigabeno visas Europos turui skirtas dekoracijas ir aparatūrą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA