Į Kauną sugrįžo įvairius prisiminimus keliantis klubas „Siena“ | Kas vyksta Kaune

Į Kauną sugrįžo įvairius prisiminimus keliantis klubas „Siena“

R. Tenio nuotr.

Penktadienio vakarą kauniečiai siautulingai sutiko atgimusiame „Siena Club“ naktiniame klube. Lankytojai ne šiaip šoko, klausantis Ericos Jennings, o kartu prisiminė vasarą, mat klube įrengtas paplūdimys, kuris vilioja įšokti į vasariškus drabužius ir kitaip praleisti vakarą.

Smėlis ‚Siena Club“ klube yra tam, kad žmonės žiemą galėtų ateiti ir šiltai pabūti, pasilinksminti. Klube šiuo metu viena salė pilna paplūdimio smėlio, hamakų, pripučiamų plaukimo ratų ir kitos vasaros atributikos. Per projektorių paleistas jūros bangavimas priminė, jog nebūtinai reikia važiuoti į šiltuosius kraštus, nes galima šiltą kampelį rasti ir Kaune. Tiesa, paplūdimys „Siena Club“ klube bus iki Naujųjų metų. Vėliau organizatoriai prižada sugalvoti naujų originalių idėjų.

„Mes bandome pagaliau į Lietuvą atvesti naujieną, kad tai būtų neeilinis klubas. Norime atgaivinti Kauną. Ne tai, kad visi suvažiuotų į sostinę, bet kad ir čia vyktų veiksmas. Stengsimės būti kitoks klubas, nei visi kiti. Norim būti nestandartiniai. Smėlis klube tai tik viena iš idėjų, vėliau negali žinoti, kas bus“, – kalbėjo klubo savininkas Marius Markevičius.

Organizatoriai tikina, kad veiklos klube tikrai netrūks. Štai kiekvienas ketvirtadienis – studentų vakarams, penktadieniais – DJ kovos, kuriose dalyvaus po 8 DJ ir publika rinks geriausią, kuris gros finalinį vakarą.
Šeštadieniais numatoma rengti įvairius vakarėlius, kur bus ne tik grupė, bet dar ir įvairios pramogos, tokios kaip kovos meduje, ringas, šokių kovos. Organizatoriai neatmeta galimybės rengti vien merginų vakarus ar įleisti tik lankytojus, kuriems yra virš 25 metų.

„Klubas sugrįžta tam, kad įleisti tuos žmones, kurie atsimena senąją „Sieną“, kad sueitų tie, kuriems ši vieta kelia sentimentus. Žmonės dažnai sako, jog prieš kažkiek metų būtent čia susipažino su antrąja puse, tad noriai sugrįš į šį klubą“, – apie tai, kaip apie klubą atsiliepia kauniečiai, pasakojo M. Markevičius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA