Skaitytojo skundas: Kleboniškio kelyje „tarka“ nublanksta prieš duobes | Kas vyksta Kaune

Skaitytojo skundas: Kleboniškio kelyje „tarka“ nublanksta prieš duobes

Skaitytojų nuotr.

„Kas vysta Kaune“ skaitytojas dalinasi pastebėjimais apie mirčių paženklintame kelyje tykančius pavojus. Skaitytojas tikina, jog Kleboniškio gatvėje vairuotojams pavojų kelia ne tik nelogiškai sudėtas horizontalusis kelio ženklinimas, bet taip pat ir duobės, kurias gyventojai pažymėjo nenaudojamomis padangomis.

Kaip žinia, po dviejų mirčių Kleboniškio gatvėje, valdininkai ėmėsi darbo ir ant posūkių sudėjo posūkį žyminčius ženklus. Taip pat prieš ir po posūkio, asfaltą išpiešė raudomis reljefinėmis linijomis, liaudyje vadinama „tarka“.

Bėda ta, kad „tarka“ labai nublanksta lyginat su duobėmis. O jos yra visai šalia tarkos. Visas kelias yra toks duobėtas ir banguotas, kad su eiline mašina važiuojant tarkos gali ir nepajusti.

Kitas reikalas – pavojingiausiame posūkyje, kur būtent ir žuvo abu žmonės, tarka nupiešta prieš pat posūkį. Taigi, jei kas vis tik ir sugalvotų pristabdyti (dėl tos tarkos), tai slidžiame kelyje būtų tik blogiau.

Tuo tarpu, kažkoks vairuotojas, neapsikentęs ištrupėjusių kelio (tikrai ne gatvės) pakraščių, į didesnes duobes sudėjo padangas, kurios įspėja apie duobes. Tokių padangų yra apie 20.

Iniciatyva, žinoma, gerai ir dienos metu tai gelbsti. Bet naktį, kadangi gatvė/kelias neapšviestas, tų padangų nesimato, todėl ant jų užvažiavus, butų dar blogiau nei įkritus i duobę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA