Vairuotojai nepasidalino žalia šviesa | Kas vyksta Kaune

Vairuotojai nepasidalino žalia šviesa

R. Tenio nuotr.

Trečiadienio pavakarę du automobiliai nepasidalino ne tik pagrindiniu keliu, bet taip pat ir žaliu šviesoforo signalu. Sankryžoje susidūrus dviem lengviesiems automobiliams, aukų išvengta, tačiau transporto priemonės smarkiai apgadintos.

Apie 18.10 valandą Lukšio ir Žukausko gatvių sankryžoje susidūrė du automobiliai. Abu automobiliai važiavo pagrindiniu keliu. „Toyota Avensis“ markės automobilis suko kairėn į P. Lukšio gatvę ir turėjo praleisti S. Žukausko gatve tiesiai važiavusį picų išvežėją, kuris vairavo „VW Polo“ automobilį. Tačiau liudininkai tikina, jog picas vežęs vyrukas aiškiai viršijo leistiną greitį.

Abu vairuotojai įsitikinę, jog į sankryžą įvažiavo dar degant žaliam šviesoforo signalui, tačiau gali būti, jog žalia šviesa jau mirksėjo, įspėdama, jog tuoj bus draudžiamas eismas. „VW Polo“ vairuotojas tikino, jog kitas eismo dalyvis išdygo lyg iš niekur, tad jam nieko kito neliko, kaip trenktis į kito automobilio šoną.

Per avariją žmonės nenukentėjo. Vairuotojai patyrė šoką.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai įspėja, jog dėl šios avarijos sutriko troleibusų eismas, tad viešasis transportas gali neatvažiuoti pagal numatytą grafiką.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA