„Mojo Lounge“ vadovai: E. Daktaras iš klubo pagrobtas nebuvo | Kas vyksta Kaune

„Mojo Lounge“ vadovai: E. Daktaras iš klubo pagrobtas nebuvo

delfi.lt 2014/11/17 11:21
DELFI nuotr.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį iš Kauno naktinio klubo „Mojo“ buvo pagrobtas Enrikas Daktaras. Tokia žinia sekmadienio rytą gauta iš policijos. Tačiau „Mojo“ vadovai tik gūžčioja pečiais – jokio incidento minėtą naktį nebuvo ir niekas iš klubo pagrobtas nebuvo.

„2014 lapkričio 16-ąją 2 val. 15 min. Kauno apskrities policijoje gautas pranešimas, kad iš klubo „Mojo“, esančio Kaune, Putvinskio g., panaudojant prievartą, į automobilį buvo įsodintas pil. E.D., gim. 1982 m. ir nuvežtas nežinoma kryptimi. Tikslinant įvykio aplinkybes, gauta duomenų, kad apie 3 val. 40 min. pil. E.D. grįžo į namus. Policijai suteikti informaciją apie įvykį jis atsisakė. Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate sudaryta tyrimo grupė, kuri pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto laisvės atėmimo pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 146 str. 2 d.“, – tokį pranešimą sekmadienį išplatino Kauno policija

Policijai suteikti informaciją apie įvykį jis atsisakė. Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate sudaryta tyrimo grupė, kuri pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto laisvės atėmimo pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 146 str. 2 d.“, – tokį pranešimą sekmadienį išplatino Kauno policija.

Pamatę pranešimą „Mojo Lounge“ vadovai sako likę šokiruoti.

„Mūsų klube jokio incidento ir jokio pagrobimo nebuvo. Mes prašysime paneigti šią informaciją. Jei tai nebus padaryta – kreipsimės į teismą“, – DELFI teigė „Mojo Lounge“ bendraturtis Giedrius Ambrazevičius.

„Mojo Lounge“ klubo vidų ir maždaug 50 metrų Putvinskio gatvės atkarpą stebi vaizdo kameros. G. Ambrazevičius teigia, peržiūrėjus vaizdo įrašus jokių incidentų neužfiksuota.

„Be to, mūsų klubą saugo 8 apsaugininkai, turime tiesioginį ryšį su policija. Kaip jūs įsivaizduojate, kaip įmanoma iš klubo pagrobti žmogų?“, – stebėjosi G. Ambrazevičius.

„Mojo“ vadovai teigia, kad galbūt ir buvo incidentas Putvinskio gatvėje, tačiau tikrai ne pačiame klube ar jo prieigose. G. Ambrazevičius svarsto, kad paskleista žinia gali būti ir konkurentų darbas.

Tuo tarpu Kauno policija kol kas nuo platesnių komentarų susilaiko.

„Mes tikrai išsiaiškinsime, kas įvyko“, – sako Kauno policijos viršininko pavaduotojas Darius Žukauskas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA