Kauno meras nori suburti visus pasaulio kauniečius | Kas vyksta Kaune

Kauno meras nori suburti visus pasaulio kauniečius

Archyvo nuotr.

Įvairios aplinkybės lėmė, kad šiuo metu Jūs savo kasdienį gyvenimą susiejote su kitais kraštais ir miestais. Tačiau esu tikras, kad didelė dalis Jūsų nepamirštate Kauno kaip gimtojo ar studijų miesto, kaip miesto, kuriame užaugote ar augo Jūsų vaikai.

Mes irgi nenorime Jūsų užmiršti! Žinau, kad didelė dalis Jūsų grįžta į gimtinę Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų laikotarpiu. Tad kviečiu Jus į susitikimą š. m. gruodžio 29 d. 13 val. garbingiausioje miesto vietoje Kauno rotušėje.

Gražiame būryje visi pasidžiaugsime vieni kitų pasiekimais, pakalbėsime apie tai, kas kiekvienam iš Jūsų, išvykusių iš Kauno, labai svarbu ir reikšminga.

Siųskite žinią apie tai, kokios buvo svarbiausios Jūsų išvykimo iš Kauno priežastys, ką miesto savivaldybė gali ir turi nuveikti, kad kauniečiai nepriimtų lemtingo sprendimo palikti gimtinės. O jeigu jau priėmė, kad padirbėję svetur sugrįžtų namo.

Tie, kurie iš Kauno išvykote seniau, tikiu, turėjote progų įsitikinti: gyvenimas gimtinėje pastebimai keičiasi, – gražėja, gerėja. Tad kviečiu ir Jus kartu su visais kauniečiais kurti kuo gražesnį, turtingesnį mūsų mylimą, senolių gintą ir brangintą miestą Kauną.

Registruotis į susitikimą galite čia.

Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA