Apie neveikiančius šviestuvus miestiečiai gali pranešti centrinei miesto dispečerinei | Kas vyksta Kaune

Apie neveikiančius šviestuvus miestiečiai gali pranešti centrinei miesto dispečerinei

Evaldas Činga

Kauniečiai raginami prisidėti prie saugesnės miesto aplinkos kūrimo ir pastebėjus neveikiančius gatvių šviestuvus – apie tai informuoti Centrinę miesto dispečerinę.

Kauno miesto gatves apšviečia daugiau nei 26 tūkst. įvairių tipų šviestuvų, o juos valdo virš 300 centralizuotų apšvietimo valdymo punktų. Juos prižiūri bendrovės „Kauno gatvių apšvietimas“ darbuotojai.

„Gyventojai greičiau gali pastebėti, jog jų aplinkoje neveikia gatvės šviestuvas, ir apie tai informuoti prižiūrinčios bendrovės dispečerinę arba Centrinę miesto dispečerinę. Abi šios tarnybos privalo reaguoti ir problema turi būti operatyviai išspręsta. Svarbiausia, jog gyventojai tiksliai nurodytų adresą – ne tik gatvę, bet ir namo numerį, kur reikia pašalinti gedimą“, – sakė Kauno miesto savivaldybės Energetikos skyriaus vedėjas Andrius Kavaliauskas.

Apie neveikiantį gatvės apšvietimą reikėtų pranešti Centrinei miesto dispečerinei. Avarinės tarnybos paslaugos teikiamos visą parą. Šiame skambučių centre registruojamos avarinės situacijos, nutikusios Kauno miesto gatvėse ir viešosiose erdvėse. Gyventojai gali skambinti vienu nemokamu numeriu 8 800 00 111.

Pastebėję perdegusią lempą, kauniečiai apie gedimą gali pranešti ir bendrovės „Kauno gatvių apšvietimas“ dispečerinei telefonais 8 (37) 746444, 8 (37) 341324, 8 (685) 53552 arba informuoti el. paštu dispecerine@kaunosviesa.lt Gedimai registruojami telefonu visą parą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA