Vaizdo kameromis gyventojų užfiksuoti vaizdai prie „Underground Pub” | Kas vyksta Kaune

Vaizdo kameromis gyventojų užfiksuoti vaizdai prie „Underground Pub”

Kauno politikams nutarus atidėti klausimą dėl Laisvės alėjos kiemuose įsikūrusio naktinio baro „Underground Pub“ alkoholio licenzijos apribojimo, „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė gyventojų filmuota medžiaga, kaip šio baro prieigose elgiasi lankytojai.

Vaizdo medžiagoje užfiksuota, kad baro lankytojai nesibodi šlapintis kiemuose, taip pat elgiasi nekultūringai rodydami įvairius pirštų gestus į kameras bei daužydami butelius.

Anksčiau su gyventojais savivaldybėje susitikęs baro akcininkas Ruslan Mazurov yra teigęs, kad šis baras yra ne pelno siekiantis jaunimo projektas. Taip pat teigiama, kad baras turi administratorių, kuris prižiūri baro prieigos kiemą.

ATNAUJINTA

Sulaukus kelių kauniečių reikalavimo ištrinti patalpintą vaizdo įrašą, taip pat vartotojams pranešus apie privatumo taisyklių pažeidimus socialiniame tinkle „Youtube”, portalo redakcija, įvertinusi visas aplinkybes ir gerbdama žmonių privatumą, kurie vaizdo įraše buvo užfiksuoti atsitiktinai, pašalino vaizdo medžiagą iš socialinio tinklo „Youtube”.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA