Kaune populiarėja laisvalaikis be alkoholio | Kas vyksta Kaune

Kaune populiarėja laisvalaikis be alkoholio

R. Tenio nuotr.

Visuomenė keičia požiūrį, jog linksmintis galima vien su alkoholiu. Atsiranda vis daugiau laisvalaikio leidimo vietų, kuriose gera būti ir be alkoholio. Kauną papildė dar viena vieta, kurioje pirmoje vietoje yra atlikėjas, o po to lengvi užkandžiai bei arbata.

Kaune atidaryta vieta, kurioje žmonės renkasi įvertinti atlikėjus ir pasimėgauti menu bei turiningai praleisti vakarą. Šeštadienio pavakarę duris atvėrė nauja erdvė – meno svetainė „Largo“, įsikūrusi Savanorių pr. 64. Tai išskirtinė vieta, nes žmonės gali sutelkti dėmesį į meną, o ne į dažnai labai reklamuojamus maisto produktus, kurie būna renginio metu.

„Paprastai būna, kad žmonės domisi labiau pica, o ne atlikėju. Čia pirmiausiai dėmesys skiriamas atlikėjui. Mes siekiame pirma išlaikyti meninę vertę, o ne valgymą, todėl čia nėra jokių alkoholinių gėrimų ir įvairiausių patiekalų. Yra arbata, kuri sušildo ir lengvi užkandžiai, tačiau jų taip pat nėra daug“, – kalbėjo menų svetainės įkūrėjas Tadas Prancevičius.

Vieta ypatinga dar ir tuo, jog menu gali mėgautis kiekvienas, mat daugiausiai organizuojami renginiai yra nemokami. Čia tris kartus per savaitę bus galima susirinkti ir pasimėgauti ne tik gera draugija, bet taip pat ir sukurtu meniniu produktu. Numatoma, jog paprastomis dienomis bus rengiami seminarai, o laisvadieniais organizatoriai kvies pasimėgauti spektakliais bei koncertais.

„Meninis dalykas nebūtinai turi būti brangus. Yra gyvenime ir kitų dalykų, nei užsidirbti. Manau, kad draugiškomis paskatomis sukursime nuostabią atmosferą“, – tikino „Largo“ vadovas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA