Kolegos merui linki gero kelio | Kas vyksta Kaune

Kolegos merui linki gero kelio

Archyvo nuotr.

Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas gruodį keliaus į Australiją. Jo kelionei buvo pritarta tarybos posėdžio metu. Miesto vadovas užsienyje bandys gauti leidimą, rengti olimpines vaikų žaidynes.

Miesto taryba pritarė mero kelionei į Australiją. A. Kupčinskas kitame žemyne gruodžio mėnesį bandys įtikinti tarptautinę komisiją, jog Kaunas yra pasiruošęs surengti olimpines vaikų žaidynes.

„Miestas apsisprendė rengti tokias žaidynes. Kai į Kauną buvo atvykę tarptautiniai sporto šakų vadovai, jie patikino, jog Kaunas turi 90 procentų tikimybę gauti leidimą rengti tokio pobūdžio sporto renginį. Aš neabejoju dėl mūsų sporto asortimento, pas mus nieko netrūksta. Buvo kalbama, jog gali trūkti gyvenamosios vietos, tačiau mieste įsikūrę universitetai mielai į savo bendrabučius priims vaikus. Be to, į tokį renginį suvažiuoja ir tėvai, tad tikrai būtų užpildyti ir viešbučiai. Tokia galimybė – tai ne tik sporto, bet ir ekonomikos laimėjimas“, – kalbėjo miesto vadovas.

Politikai tarybos posėdžio metu pritarė, jog reikia bandyti gauti leidimą žaidynėms rengti. Taip pat patikino, jog įteikti paraišką gali tik miesto vadovas. Pritardami kelionei į Australiją, politikai linkėjo sėkmės ir ragino gerai apgalvoti, kaip tarptautinei komisijai bus pristatytas Kauno miestas.

„Mes į mero lagaminėlį įdedame labai rimtą įpareigojimą ir be leidimo prašome negrįžti“, – juokavo tarybos narė O. Balžekienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA