„Žalgirio” treneris tikisi, kad gerbėjai per Eurolygos rungtynes halėje užkurs pragarą | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio” treneris tikisi, kad gerbėjai per Eurolygos rungtynes halėje užkurs pragarą

R. Tenio nuotr.

Eurolygos kovos sugrįžta į legendinę Kauno Sporto halę. Ketvirtadienio vakarą „Žalgiris“ būtent čia priims Kazanės „Uniks“ ekipą. Iš savų namų „Žalgirio“ arenos šį kartą išprašyti krepšininkai tragedijos nedaro. Žalgiriečiai prisimena senus laikus ir tikisi panašų vaizdą pamatyti ketvirtadienį, rašo delfi.lt.

„Žalgiris“ sėkmingiau pradėjo sezoną (2 pergalės ir 1 nesėkmė) ir užima antrą vietą A grupėje. Tuo tarpu kvalifikacinį turnyrą laimėjusi Rusijos ekipa (1/2), šiuo metu yra ketvirta.

„Ką tik žiūrėjome vaizdo medžiagą. Tai – komanda, turinti garsių vardų, subūrusi tikrai stiprią sudėtį. Tai – tikrai labai stipri fiziškai komanda. Reikės kautis ir niekuo nenusileisti. Mūsų pliusas – mes žaidžiame namie. Tuo bandysime pasinaudoti. Aš manau, kad Halėje bus dar didesnis stimulas. Halė, manau, bus sausakimša ir viskas bus gerai“, – sako Artūras Gudaitis.

„Aš manau, kad „Uniks“ ekipos pralaimėjimas namie „Real“ klubui jiems buvo labai skausmingas, nes jie pralaimėjo vienu tašku paskutinę rungtynių sekundę. Taip, kad galėjo būti pergalė ir dabar būtume visiškai vienodoje padėtyje. Be abejo, komanda sukomplektuota labai gerai. Yra lyderiai, yra labai individualiai stiprūs žaidėjai“, – kalbėjo „Žalgirio“ strategas Gintaras Krapikas.

Šį kartą dėl „Žalgirio“ arenoje prasidėsiančios parodos, krepšininkas teko keltis į senutėlę Sporto halę. Tačiau padėties žalgiriečiai nedramatizuoja. Priešingai – tikimasi ypač audringo fanų palaikymo.

„Priešsezoninėse rungtynėse teko žaisti Halėje, tačiau oficialiose rungtynėse – dar ne. Manau, ketvirtadienį bus labai geras jausmas prie visų fanų žaisti“, – įsitikinęs A. Gudaitis.

„Žaidžiame tokiose sąlygose, kokios yra. Gal ir bus mažiau žiūrovų, nes jų daugiau netilps. Bet jie užkurs tokį pragarą, kaip ir senais laikais. Varžovai čia tiesiog fiziškai bijodavo važiuoti žinodami, koks čia spaudimas.

Tai ir dabar tikimės pagalbos. Aš galiu žaisti bet kur, jei jūs garantuosite pergalę. Aš tik norėjau pasakyti, kad žaidžiame ten, kur galime. Tai žinojome jau anksčiau ir nekeliame didelės problemos“, – kalbėjo G. Krapikas.
Trečiadienio vakarą su komanda jau treniravosi traumą besigydantis latvis Kasparas Vecvagaras, tačiau ketvirtadienio rungtynėse jo aikštėje dar neišvysime.

„Žalgirio“ ir „Uniks“ ekipos rungtynės ketvirtadienį prasideda 19.40 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA