Vėlinių metu Kauno apskrityje siautėjo neblaivūs vairuotojai ir agresyviai nusiteikę sugyventiniai | Kas vyksta Kaune

Vėlinių metu Kauno apskrityje siautėjo neblaivūs vairuotojai ir agresyviai nusiteikę sugyventiniai

R. Tenio nuotr.

Nors pirmosios lapkričio dienos daugeliui reiškia susikaupimo metą, pažvelgus į praėjusio sekmadienio policijos suvestines matyti, kad ne visi šią dieną pasitiko ramiai ar šviesiai prisimindami išėjusius artimiuosius.

Sekmadienio rytą, apie 9 val. 18 min. Kaune, Partizanų g., namo kieme, V. J. (gimęs 1961 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už Kelių eismo taisyklių pažeidimą (vairavo automobilį neblaivus (2,02 prom. alkoholio) ir padarė eismo įvykį), Kauno aps. VPK pareigūnams davė 40 litų kyšį. V. J. apklaustas.

Tos pačios dienos popietę apie 15 val. 40 min. Kaune, Lubinų g., sulaikomas dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimo (vairavo automobilį neblaivus (2,53 prom. alkoholio)) K. P. (gimęs 1994 m.) išplūdo policijos pareigūnus necenzūriniais žodžiais bei spyrė tarnybos metu uniformuotam Kauno apskr. VPK pareigūnui į koją. Pareigūnas į medicinos įstaigą nesikreipė. K. P. uždarytas į areštinę.

Tuo tarpu Kauno apskrities policijos komisariato kuruojamoje Jonavos rajono teritorijoje mušėsi sugyventiniai, kurie smurtaudami naudojo ne tik kumščius, bet ir peilius bei kočėlus.

Lapkričio 2 d. apie 3.00 val. Jonavos r., Šveicarijos k., namuose, konflikto metu neblaivus V. T. (gimęs 1960 m.) peiliu sužalojo 1972 m. gimusią sugyventinę, kuri dėl pjautinės žaizdos rankoje gydoma ambulatoriškai. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Tos pačios dienos popietę apie 16.15 val. Jonavoje, Chemikų g., namuose, neblaivi I. B. (gimusi 1957 m.) mediniu įrankiu, skirtu tešlai minkyti, trenkė 1955 m. gimusiam sutuoktiniui į galvos sritį. I. B. sulaikyta ir uždaryta į areštinę.

Tuo tarpu 18.30 val. Jonavoje, Chemikų g., namo laiptinėje, neblaivus (nustatytas 4,83 prom. girtumas) S. P. (gimęs 1970 m.) smurtavo prieš 1972 m. gimusią sutuoktinę. S. P. sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA