„Lietuvos balso” dalyvis A.Janonis vos netapo avarijos auka | Kas vyksta Kaune

„Lietuvos balso” dalyvis A.Janonis vos netapo avarijos auka

N.Tėrėščenko nuotr.

Projekto „Lietuvos balsas“ dalyvis, kaunietis Audrius Janonis (19) penktadienio vakarą praleido Vilniaus miesto trečiajame policijos komisariate.

„Vakar vakare ėjau Pylimo gatve link stoties, ketinau važiuoti į Kauną. Einant per pesčiųjų perėją manęs nepastebėjo BMW vairuotojas ir švelniai sakant „kabino“ mane kairiuoju automobilio sparnu.“ – pasakojo vaikinas.

Labiausiai Audrių Janonį papiktino vairuotojo elgesys: „BMW vairavęs vyras, ne tik nepasiteiravo kaip mano sveikata, ar nieko neužsigavau, bet dar ir „iškoliojo“ neatsidaręs lango ir nuvažiavo Žaliojo tilto link.“

Audrius Janonis užsirašė automobilio valstybinius numerius ir susisiekė su pagalbos centru, informavo apie eismo įvykį, dėl to vėlyvą penktadienio vakarą praleido areštinėje. Vaikinas džiaugiasi, kad neturi jokių fizinių sužalojimų ir viskas baigėsi laimingai. Audrius taip pat dėkoja pro šalį ėjusiai moteriai, kuri ne tik pasiteiravo kaip jis laikosi, bet ir davė savo kontaktinius duomenis, o reikalui esant galės paliudyti apie eismo įvykį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA