Kauno šimtametei – miesto valdžios sveikinimai | Kas vyksta Kaune

Kauno šimtametei – miesto valdžios sveikinimai

Kaunas.lt nuotr.

Ketvirtadienį 100 metų sukaktį pažymėjusi Aleksandra Šatinskienė sulaukė daugybės sveikinimų. Visuomet pozityviai nusiteikusią ir energingą senolę pasveikino ir Kauno miesto savivaldybės atstovai.

„Sveikiname sulaukus šimto metų jubiliejaus. Linkime stiprios sveikatos, širdies šilumos, artimųjų meilės, rūpesčio ir gerumo“, – miesto mero Andriaus Kupčinsko sveikinimus perdavė jo patarėjas Zenonas Abramavičius.

Šimtametę taip pat pasveikino Eigulių seniūnas Ovidijus Adomaitis ir „Sodros“ Kauno skyriaus atstovė Eglė Leščinskienė.

„Džiaugiuosi, kad manęs nepamiršote. Dėkoju ačiū Kauno miesto merui už sveikinimus. Perduokite jam nuoširdžiausius linkėjimus“, – kalbėjo šimtametė.

Pasak A. Šatinskienės, didžiausias jos gyvenimo tikslas buvo vaikai, jų gerovė ir išsilavinimas, todėl moteris stengėsi juos ne tik gerai auklėti, bet ir daug dirbti, kad galėtų juos išlaikyti.

„Per gyvenimą turtų nesusikroviau, viskas buvo skiriama vaikams, kad dori žmonės išaugtų, būtų pamaitinti. Džiaugiuosi, kad man pavyko“, – sakė A. Šatinskienė

Moteris išaugino 4 vaikus, turi tris anūkus ir du proanūkius. Šimtametę moterį rūpestingai prižiūri jos dukra Halina Šatinskaitė. Ilgaamžė kaunietė spinduliuoja pozityvia nuotaika ir energija.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA