Žinomos asmenybės beldė į žmonių širdis | Kas vyksta Kaune

Žinomos asmenybės beldė į žmonių širdis

Kas vyksta Kaune nuotr.

Prasidėjo rudeninė „Masto banko“ akcija. Prie šios iniciatyvos prisijungė ne tik šimtai savanorių, bet taip pat ir Lietuvoje žinomi žmonės.

Visoje Lietuvoje „Maisto bankas“ šiomis dienomis kvies nelikti abejingiems ir paremti maistu vargingiau gyvenančius žmones. Prie šios akcijos prisijungė ir šokėjas Saulius Skambinas ir „Mis Lietuva“ nugalėtoja Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė. Žvaigždės akcijos metu Kaune sutiko supažindinti kauniečius su kilnia idėja ir taip parėmė „maisto banko“ akciją, skatindami kauniečius pagelbėti kitiems žmonėms.

Rengti tokias akcijas yra būtina, nes Lietuvoje kas trečias žmogus nesugeba įsigyti reikalingiausių maisto produktu ir nuolat alksta. Visas akcijoje suaukotas maistas bus išdalintas skurdą patiriantiems, kurių Lietuvoje, pasak oficialiosios statistikos, apie 610 tūkstančių.

„Maisto banko“ akcija prasidėjo šį penktadienį 13 val. ir tęsis iki 21 val. Šeštadienį (spalio 18 d.) „Maisto banko“ akcijos savanoriai aukotojų parduotuvėse lauks nuo 10 iki 20 val. Rudeninė akcija šiemet vyks 385 prekybos vietose visoje Lietuvoje. Iš jų – virš 60 vietų Kauno regione.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA