Vintažinių kvepalų buteliukus įvertino žinomi kauniečiai | Kas vyksta Kaune

Vintažinių kvepalų buteliukus įvertino žinomi kauniečiai

N. Šabanausko nuotr.

Trečiadienio vakarą išskirtinės parfumerijos salone „Scent Bar“ buvo pristatyta unikali vintažinių kvepalų buteliukų paroda, kurią papildė ir žinomų kauniečių atnešti išskirtiniai kvepalų buteliukai.

Renginio svečiai atnešė apie 10 senovinių kvepalų buteliukų, kurie buvo vertinami ir apdovanoti prizais. Kaip ir pridera daug dešimtmečių išsaugotiems daiktams, kiekvienas eksponatas turi išskirtinę savo istoriją. Kai kurie jų – savotiškos šeimos relikvijos, ištrauktos iš močiučių spintų, kiti įsigyti antikvariatuose.

Dainininkė Liveta Kazlauskienė susirinkusiems demonstravo įmantrių parfumerijos buteliuką, kurį gavo dovanų jau prieš daugelį metų, ir iki šiol labai vertina dėl išskirtinio jo dizaino.

Vakaro metu vyko aukcionas, kvepalų degustacija ir kitos atrakcijos, kuriose dalyvavo žinomi kauniečiai tarp kurių buvo ir šokėjas Saulius Skambinas, dainininkas, „X faktoriaus“ dalyvis Martynas Kavaliauskas, tarptautinių santykių ekspertė Diana Martinėlė, „Mis Lietuva 2014“ dalyvė Gabrielė Gutauskaitė, dizainerė Olesia Les.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA