V.Matijošaitis – tarp įtakingiausių | Kas vyksta Kaune

V.Matijošaitis – tarp įtakingiausių

delfi.lt 2014/10/13 09:15

„Vičiūnų grupės“ vadovas Visvaldas Matijošaitis pateko tarp 100 įtakingiausių pasaulio vadovų, plėtojančių tarptautinį žuvies ir jūros gėrybių verslą.

Įtakingiausiųjų ir svarbiausiųjų šimtuką išrinko pasaulinė leidinių grupė „IntraFish Media“, leidžianti žuvies pramonės verslui skirtus leidinius ir administruojanti šios pramonės srities naujienų portalą.

„Kas apibrėžia galią? Tai ne tik pareigos, tai žmogaus balsas, formuojantis verslo sektorių, tai asmenybė, kurios vaizduotė ir ambicijos stumia visą pasaulio pramonę pirmyn. Šių žmonių sprendimai daro įtaką žuvies verslo pasaulyje tiek dabar, tiek kuriant ateitį“, – teigiama leidinio redaktorių žodyje, skelbiant įtakingiausiųjų reitingą.

Kaip nurodo bendrovė,V. Matijošaitis sąraše užėmė 36 vietą.

„Šis verslo lyderių sąrašas svarbus ne tiek man, kiek Lietuvai ir jos verslui – tai yra Lietuvos verslo pripažinimas pasauliniu mastu. „Vičiūnų grupė“ yra mažos, jaunos valstybės verslas, sugebėjęs užaugti iki pasaulinės kompanijos, valdomos iš Lietuvos. Tai reiškia, kad mes gebame kurti verslą, žengti į naujas rinkas, augti, nepaisant nepalankių ekonominių, geografinių, politinių aspektų“, – teigė V. Matijošaitis.

Pasak jo, Lietuvos verslas geriausiųjų reitinge šiemet aplenkė garsias, ilgai rinkoje dirbančias pasaulines korporacijas. Tai reiškia, kad lietuviškas verslas geba drąsiai imtis iššūkių ir aplenkti patyrusius verslus.
Šiame pasauliniame 100 įtakingiausių asmenų sąraše reitinguojami tik verslo įmonių vadovai, jame nebeliko politikų, gamtosaugininkų ir kitų verslui įtaką darančių asmenų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA