Prasidėjo originaliausias Lino Adomaičio turas per Lietuvą | Kas vyksta Kaune

Prasidėjo originaliausias Lino Adomaičio turas per Lietuvą

R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienio vakarą kauniečiai rinkosi į filharmoniją, kur mėgavosi neįprastu Lino Adomaičio koncertu. Atlikėjas kartu su Valstybiniu simfoniniu orkestru pradėjo koncertinį turą per Lietuvą.

Pasipuošę dalyviai, pasiruošę išgirsti originaliausią dainininko pasirodymą, užpildė visą Kauno filharmoniją. Koncertinis turas „Laiko mašina“ – tai muzikinis prestižas. Pasaulinėje praktikoje koncertines programas kartu su simfoniniu orkestru atlieka tik profesionaliausi ir geriausi atlikėjai. L. Adomaitis vienas iš nedaugelio Lietuvos dainininkų, kuris gali ne tik svajoti, bet ir realizuoti tokio masto projektą.

Susirinkusieji paklausyti nestandartinio koncerto, liko sužavėti. Jautriai, o kartu ir galingai Valstybinis simfoninis orkestras kūrė melodijas L. Adomaičio dainoms. Kauniečiai išgirdo numylėtines ir gerai žinomas dainas, tokias kaip „Mamai“, Ar tu ją matei?“ ir kt.

Koncertų virtinė prasidėjo neatsitiktinai Kauno filharmonijoje, mat L. Adomaitis – tikras kaunietis. Toliau koncertai vyks sostinėje, Šiauliuose, Klaipėdoje bei Marijampolėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA