Gyventojai skundžiasi iš čiaupo bėgančiu juodu vandeniu | Kas vyksta Kaune

Gyventojai skundžiasi iš čiaupo bėgančiu juodu vandeniu

Archyvo/ Skaitytojų nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė kauniečių nuotraukose, kuriose matyti iš čiaupo bėgantis nešvarus vanduo. Gyventojai piktinasi, jog jau ne pirma diena negali nei atsigerti, nei drabužių išsiskalbti.

Centro gyventojai nerimauja, kodėl jų namuose iš vandens kranų bėga juodas vanduo. Skaitytojai tikina, kad nebuvo perspėta, tad ne vienas galėjo tokio vandens netyčia atsigerti ar įdėję skalbti baltus drabužius, iš skalbimo mašinos ištraukti purvinus. Kauniečiai kreipėsi į „Kauno vandenis“, tačiau ten pasakė, jog jau ne pirmą dieną yra vykdomi darbai, todėl pas kai kuriuos miestiečius gali bėgti nešvarus vanduo.

„Kas vyksta Kaune“ primena, jog dėl magistralinės vandentiekio linijos iškėlimo darbų, susijusių su geležinkelio linijos „Rail Baltica“ tiesimu Piliakalnio gatvėje, nuo spalio 6 d. iki spalio 30 d. galimas nestabilus vandens tiekimas Centro, Senamiesčio ir Vilijampolės vandens vartotojams.

„Galimas laikinas vandens slėgio sumažėjimas bei vandens susidrumstimas. Stengsimės, kad vandens tiekimo sutrikimai būtų kuo mažesni. Atsiprašome už laikinus nepatogumus“, – savaitės pradžioje išplatintame pranešime teigė bendrovės „Kauno vandenys“ atstovai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA